-
açıklamadan anladığımıza göre banka ile görüşmeler devam ediyor.borçların yeniden yapılandırılması şirketin önünü açacaktır. şuan kasasında 60 milyonun üzerinde para var... beklenen en yakın haber budur...
ayrıca ostim prestijden satılmayacak olan dükkan ve ofislerin ne kadarı kiraya verildi bunu öğrenmek ky en doğal hakkıdır.
bu konuda da açıklama bekliyoruz...
-
borçların yeniden yapılandırması
ilk çeyrek bilanço
beklentiler devam ediyor...
bana göre hisse henüz hiç birini fiyatlamadı
-
o.aydın ve yönetimi şirketin itibarını sıfırladı .kimsenin güveni kalmadı.
hisse aşağı doğru hareketle orhan aydını fiyatlıyor.
mevcut hisse fiyatı.... ilk genel kurulda orhan aydın ve ekibinin gideceğini söylüyor.
Son düzenleme : emektar; 12-03-2018 saat: 18:21.
-
Borsa Yükselirken yükselmez...düşerken en önde düşer.aylardır böyle negatif ayrıştı.
-
endekse göre artsaydı şimdi 3 ün üstündeydi...
mevcut yönetim bu hissenin ayarlarını bozdu hisseyi bedelli böldüler yetmedi ..ostim prestijden gelen paraya göz diktiler.el elin eşeğini ıslık çalarak aramış...şirkete kayyum atansa şuan 5 lira olurdu...
iskan haberi ile gitmeyen hisse neyle gidecek...en büyük yatırımı buydu...ostim prestij haberleri gecikmeli geliyor üzerinden 5 ay geçmesine rağmen 9 aylık bilançoda satış neyse aynısını gönderiyorlar....
şirketin başına profosyönel bir yönetici atanmadan bu şirket ayağa kalkamaz...
-
Birseyi fiyatla.. Hiçbir şey umrumda değil diyosun anladık da bedelliden artanla Euro aldın.. Ee kardasın kur farkından.. O zaman bari bunu fiyatla..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

kısada 1.52 ile dip görüldü...trend çalışırsa yukarı dönmeli....
aksi takdirde ikinci trend çizgisi test edilebilir...
Son düzenleme : emektar; 13-03-2018 saat: 17:56.
-
Spk ya sesleniyorum yatırımcının kanını emen bu şirkete ne zaman inceleme yapacaksınız...şirket battığında mı..yoksa kasadaki paralar buharlaştığında mı...para bittiğinde yine bedelli açıklayacak ve sizde yine müsade edeceksiniz.ky borsadan soğuttunuz...aylığını alırken şirketi hatırlayanlar ky yı nasıl hatırlasın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri