Sayfa 176/809 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. 8.40 ın güçlü hacimle geçilmesi halinde yeni seviyelere çıkabilir yoksa böyle gel git devam edecek gibi. Hikayesi olması gerekiyor. Şu an pek bir şey yok fuardan başka

2. ağustos ekim 2018 arası bir yerlerde çift hanelerin kadrajımıza gireceğini düşünüyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
    ağustos ekim 2018 arası bir yerlerde çift hanelerin kadrajımıza gireceğini düşünüyorum..
    ben farkli dusunuyorum suanda iskontolu olan hiss sirket satin almalari ile beraber olmasi gerekene deger ustune atacagibi ve 2018 .2 ceyregine kadar belki seviylerde git gel e devam edecegini dusunuyorum...

ayrica tesfikten ciddi pay alacagini dusunuyorum...ardina sirket satin alimlari

mesela 10 tl atip 10-12 bandinda 2.ceyrege kadar hareket edip zaman zaman 10.xx zaman zaman 12.×× kusurlere hareket yapabilecegini sonra 2.ceyrek ile beraber daha yukari 12-14-16 hareketlere baslayacagini dusunuyorum

ozellikle nisan ayinda yunanistan in akdenizdeki dogal gaz arama plani bisti sarsabilir ...

nisan sonuna dogru bedelsiz ve temettuler ile son kez yaz oncesi ralli izleyebiliriz ve sonrasinda yazin bist uykuda olacagini dsuunuyorum...

eylul de tekrar hareketlenip sene sonu tekrar ralli ve ocak ile beraber secim den dolayi tekrar dip seviyeler secimlerden sonra da 180 k (bistin ) yolculuk yapacagimizi dusunuyorum...
    Son düzenleme : MATESİS+; 14-03-2018 saat: 14:26.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Olası erken seçim senaryosunu atlamamak gerekir. Bu sene çift haneler zor gibi

5. Amerika`daki fabrikaların satın alınması şu anki fiyatın içinde bence.

Eğer o iş yatarsa ki sanmıyorum o zaman 6.70 lere merhaba deriz. İşlem tamamlanınca bilançoya yansımasını bekleriz tahminim bu yönde. Bu durumda 8.40 üzeri bizi çift hanelere hareketlendirirse şaşırtıcı olmaz.

Orta vade beklentilerle örtüşüyor sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Amerika`daki fabrikaların satın alınması şu anki fiyatın içinde bence.

Eğer o iş yatarsa ki sanmıyorum o zaman 6.70 lere merhaba deriz. İşlem tamamlanınca bilançoya yansımasını bekleriz tahminim bu yönde. Bu durumda 8.40 üzeri bizi çift hanelere hareketlendirirse şaşırtıcı olmaz.

Orta vade beklentilerle örtüşüyor sanırım.
    peki olmasi gereken fiyati nasil hesapliyorsunuz...

neye gore mesela
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    peki olmasi gereken fiyati nasil hesapliyorsunuz...

neye gore mesela
    latif abimize göre

Şaka bir yana;
    ABD şirketlerinin satın alınması öncesi fiyat 6,70 seviyelerindeydi o yüzden öyle söyledim.
    Diğer yandan 8,40 ise ciddi bir direnç noktası olarak geçmişte görmüştük. yoksa bir şey bildiğim yok.

Bana göre hisse fiyatı; şirketin faaliyet karına ve büyüme planlamasına göre elde edeceği Defter Değeri ve sektör ortalamasına yakın PD/DD paralelinde olmalı. İşte o zaman çift haneler konuşulabilir. Temkinli olmamız daha iyi olur şu aşamada.

8. Hergün itina ile baskıya devam

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 176/809 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •