Sayfa 187/1024 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Siz karşı banka olarak Hangileriyle çalıştınız, hangisinden Euro'ya daha iyi oran çıkıyor
    euroya en iyi oranları burgan ve odea da bulmuştum şubat ayında. Bilanço ayı etkisiyle başka bankalar da rekabete girebilir şu günlerde.

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    euroya en iyi oranları burgan ve odea da bulmuştum şubat ayında. Bilanço ayı etkisiyle başka bankalar da rekabete girebilir şu günlerde.
    Odeo ve Burger taşımalı kendileri yapmıyomuş ama başka yerde yapılırsa biz Euro oranı veririz diyolar dediğiniz gibi. Siz herhangi bir sorun yaşamadınız dimi

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Vade günü geldiği Zaman karşı bankaya gidip euroları ana bankaya mı gönderiyorsunuz.

4.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Odeo ve Burger taşımalı kendileri yapmıyomuş ama başka yerde yapılırsa biz Euro oranı veririz diyolar dediğiniz gibi. Siz herhangi bir sorun yaşamadınız dimi
    taşımalı swaplı da ilk vade sonum önümüzdeki hafta. Sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Tl eft ler de hiç sıkıntı çıkarmadılar swift te de sorun yaşatmayacaklarını belirtmişlerdi. Terslik yaşanacak olursa mutlaka burada yazar bilgilendiririm.

5.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Vade günü geldiği Zaman karşı bankaya gidip euroları ana bankaya mı gönderiyorsunuz.
    evet. forward işlemi gereği paranın tamamı anabanka da toplanmak zorunda böylece tl ye dönülecek çünkü.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    taşımalı swaplı da ilk vade sonum önümüzdeki hafta. Sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Tl eft ler de hiç sıkıntı çıkarmadılar swift te de sorun yaşatmayacaklarını belirtmişlerdi. Terslik yaşanacak olursa mutlaka burada yazar bilgilendiririm.
    Bilgiler için tşkler benim dönüş perşembe sizin ne Zaman benden önce olursa sizden bilgi alırdım

7. Biraz da gülelim..
    Zaytug'dan dergi kapağı....

8.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Bilgiler için tşkler benim dönüş perşembe sizin ne Zaman benden önce olursa sizden bilgi alırdım
    özelden size yazarım

Sayfa 187/1024 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •