Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6077 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Son bir kaç gündür düzeltmenin son demlerini yaşıyordu..sonunda bu gün tepki verdi...2,41 i görmesine rağmen üzerinde kalamadı..kalabileseydi daha da güzel olacaktı...bu gün olumsuz endekse rağmen günü tam da ağırlıklı ortalamasından kapatmayı başardı...bu durum bana bu hissenin artık çıkmaya başlamak isteyeceğini düşündürtüyor...umarım artık 2,40-50 aralıklarına yerleşiriz..daha sonra da 2,50 nin üzerine çıkmayı başarırız..fk 8 değeri olan 2,66 nın hala çok gerisindeyiz...umarım bilançolar karşılandığında bu miktar veya üzerinde oluruz...2,66-3,33 aralıkları hoş olurdu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Son bir kaç gündür düzeltmenin son demlerini yaşıyordu..sonunda bu gün tepki verdi...2,41 i görmesine rağmen üzerinde kalamadı..kalabileseydi daha da güzel olacaktı...bu gün olumsuz endekse rağmen günü tam da ağırlıklı ortalamasından kapatmayı başardı...bu durum bana bu hissenin artık çıkmaya başlamak isteyeceğini düşündürtüyor...umarım artık 2,40-50 aralıklarına yerleşiriz..daha sonra da 2,50 nin üzerine çıkmayı başarırız..fk 8 değeri olan 2,66 nın hala çok gerisindeyiz...umarım bilançolar karşılandığında bu miktar veya üzerinde oluruz...2,66-3,33 aralıkları hoş olurdu...
    Dostum yokluğumda bayağı bir adımı andınız , hayırlı uğurlu bereketli olsun tüm arkadaşlara ...selam ve dua dile...

elimde blcyt yok...

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Dostum yokluğumda bayağı bir adımı andınız , hayırlı uğurlu bereketli olsun tüm arkadaşlara ...selam ve dua dile...

elimde blcyt yok...
    Seni severiz dostum...en azından bu hisseyi tanıyıp almamıza vesile oldun... eminim çok dua almışsındır...dua alındığında insanın da işleri rast gidiyor...umarım senin de gidiyordur...

bu arada anele hissesi son günlerde çok sert düştü umarım onda zarar görmemişsinizdir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Seni severiz dostum...en azından bu hisseyi tanıyıp almamıza vesile oldun... eminim çok dua almışsındır...dua alındığında insanın da işleri rast gidiyor...umarım senin de gidiyordur...

bu arada anele hissesi son günlerde çok sert düştü umarım onda zarar görmemişsinizdir...
    sevgi karşılıklı dostum anelede değilim durdoya geçtim siz zaten hisseyi iyi tanıyorsunuz ,hayırlısı olur inşaallah....

sevgi karşılıklı dostum anelede değilim durdoya geçtim siz zaten hisseyi iyi tanıyorsunuz ,hayırlısı olur inşaallah....
    durdo sevdiğim hisseler arasında idi...bilançosu tam tam içimden geçtiği gibi gelmiş...durdo ,blcyt,gentaş gibi hisselerin geleceği daha iyi olacaktır...bazen sıkıcı olsalar dahi sabır ile iyi yerlere çıkacaklarına inanıyorum....

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    durdo sevdiğim hisseler arasında idi...bilançosu tam tam içimden geçtiği gibi gelmiş...durdo ,blcyt,gentaş gibi hisselerin geleceği daha iyi olacaktır...bazen sıkıcı olsalar dahi sabır ile iyi yerlere çıkacaklarına inanıyorum....
    Dostum şu silver ve blcyt de tanıştığım arkadaşlar çok güzel insanlar , durdoda bir alem insanlar var HEPSİ DEĞİL GÜZEL OLANLARIDA VAR , hayırlısı diyelim....

Dostum şu silver ve blcyt de tanıştığım arkadaşlar çok güzel insanlar , durdoda bir alem insanlar var HEPSİ DEĞİL GÜZEL OLANLARIDA VAR , hayırlısı diyelim....
    durdo çok sığdır ondan olabilir..sığ olması her an her yöne hareket edebilmesine neden oluyor buda ani duygu değişikliğine neden oluyor...sık sık artıdan eksiye veya eksiden artıya geçebiliyor...geçmişte 15,500 adet aldığımda herkes çok aldım diye beni eleştirmiş idi...sonra bunu satmakta zorlanırsın demişlerdi...ama 4,48 den çok kolay satabildim...şimdi ise 5,30 lardadır....

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku

elimde blcyt yok...
    Arkadaşlar her doğru her yerde söylenmez yazılmaz siyasetle ticareti birbirine karıştırmayın herkesin bir görüşü var saygı duymak lazım burasıda bu konuların konuşulacığı yerler değil bilançolarda şu partili diye acıklama yapmıyorlar hisseye olumlu hiç bir katkısı olmuyor açıklamanız tamamen hükümete muhalefet gibi gösterip algı operasyonu yapmaktadır arkadaşlar bu söylemler hisseye faydası olmaz tam aksine zarar verir olumlu o kadar güzel gelişmeler vargen bu konuların hić zamanı değildi saygılar

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •