Teşekkür ederim değerli hocam
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim değerli hocam
Bu sitem eden arkadaslar karsiliksiz olarak ne yapiyor merak ettim. Her ay kizilaya bagis mi yapiyorsunuz? Ya da baska birsey?
Adam gayet acik yazmis. Bence tesekkur etmelisiniz. Ben dahil kimse bilgisini artirmak icin ugrasmiyor. Yillardir cok kazanicam diye bedelsizlerde beklerken vakit ve para kaybettim.
Bir sekilde bilgimizi arttirmamiz lazim, isin ozeti bu...
Sent from my iPhone using hisse.net
Arkadaşlar tartışmayla doldurmak yerine hisse konuşulsa hepimiz için daha faydalı olur
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocamız öğenin diyor kötü birşey söylemiyor alınganlık yapmayalım arkadaşlar. Sabırla herşey öğrenilebilir öğrenilmeyecek birşey yok inanın sadece sabır.
Falan filan inter milan
Ne aliyoz
60 lik hazir civcivler yokmu![]()
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Tavır değişikliği olduğunu düşünmeyenlerdenim çünkü herkesin bir sınırı vardır. Eğer soru soran arkadaşlar şu hisseyi yorumlarmısınız ne zaman satalım nerden alalım diye soracağına, hangi kitabı alalım macd mı rsi mı momentum mu kısa vadede daha belirleyicidir, veya ben şu formasyonu gördüm sizce nasıl deseler sacronun da cevabı veya tavrı farklı olurdu. Önümüzde çiftlikbank örneği var malesef herkes emek vermeden kolay yoldan para kazanma peşinde.
Günaydın KY ler,
ASUZU, GEREL, TMSN, KAREL, VESTL şuan portföydekiler.
Yer İmleri