Sayfa 985/1001 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    beşiktaşlıyım lakin b.münihe inançla 6 atacağız diyenler vardı bir tarafımla güldüm
    önümüzdeki 5 iş gününde her gün istisnasız %1 artış olacak diyor arkadaş
    yarın fenerbahçe g.sarayı 7-0 yenecek deyince hadi canım diyen fenerlilere nasıl taraftarsın mı diyeceğiz..?
    euro 4.84 oluyorda dolar niye 4.10 olmuyormus.? piyasayi sen mi yapiyorsun yoksa.?

2.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    euro 4.84 oluyorda dolar niye 4.10 olmuyormus.? piyasayi sen mi yapiyorsun yoksa.?
    bu mantığa göre sterlin 5.45 oluyorsa dolar niye 4.50 olmasın hem de bir haftada, engel mi var..?

ben dolar o seviyeye çıkmaz demiyorum lakin 5 iş günü içinde olmaz..!!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu mantığa göre sterlin 5.45 oluyorsa dolar niye 4.50 olmasın hem de bir haftada, engel mi var..?

ben dolar o seviyeye çıkmaz demiyorum lakin 5 iş günü içinde olmaz..!!
    bende ayni seyi soyluyorum ky kafasini bi kenara birakin..

4.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bende ayni seyi soyluyorum ky kafasini bi kenara birakin..
    çok doğru söylüyorsun, aynı piyasa yapıcı gibi düşünüyorsun

sterlin o seviyelere gelebiliyorsa dolar niye gelmesin, sonuçta birinin üstünde erkek resmi var..!!

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Dolar 3.98 görmemişki niye göndersin
    eminmisiniz ?

6. powerpc , aylardır gazladın bizi, sonunda ben de 3,9115 den 150 bin benjamini kasaya attım. Sorumlusu sensin arkadaş. kazanırsa limonata , kazanamazsa sonata !!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İngiltere İçişleri Bakanlığı, Ankara Anlaşması çerçevesinde Türk vatandaşlarına verdiği süresiz oturum hakkını bugün itibari ile kaldırdı. Artık sadece uzatma vizesi verilecek.

Batıdan yavaş yavaş uzaklaşıyoruz.

Misyonları zaten buydu.

AB ye girme vs zaten tümüyle hedef saptırma ve göz boyama...

Bunlar da iyi günlerimiz...

Bugün Erzurum'da Afrin'de şehit olan birisinden bahsederken "Sevgili Peygamberimiz Allah yolunda, din yolunda komşularını bekliyor"...dedi...

Millet alkışladı.

"Suriye'de müslüman olmayanla mı döğüşüyoruz ?" demedi...

Barış zamanında, bir şehirde parti mitinginde bunları söyleyebiliyorsa, AB ile işimiz nedir?

Sadece Erzurum'lu vatandaş mı dinliyor kendisini?

Dünya dinlemiyor mu?

Neyse...

Bu ülkede siyaset, din ve hamaset üzerinden yapılıyorsa . neyin düzgün olacak ki?

8. Üstadım, etrafımdaki iktidar yanlısı arkadaşları anlamak için kendileri ile yaptığım istişareler daha doğrusu atışmalar sonucu gördüm ki, buram buram cehalet ve konuyu derinlemesine irdelememe var. Bir laf vardır, bir delil ile 40 alimi yendim, 40 alim ile bir cahili yenemedim diye... Benim onca ekonomiden, hukuktan, eğitimden yolsusluktan anlattığım konu karşısında aldığım cevap, Cumhuriyet gazetesi "gencin başına polis tabanca dayamış" haberi oldu. Dedim bu manşet haberin devamı var mı... Ses yok... Sonra asıl haberi attım yine ses yok... Bunu geçtim... Ben onca şeyi cumhuriyet gazetesini tartışalım mı diye attım. Yani yandaş medyayı zaten anlatmaya gerek yok... Kafa onların başka bir yerde... Bu konuştuğum insanlarda bildiğin üniversite mezunu, bir yerlerde müdür olan insanlar... Bence asıl soru ve yapmamız gereken, bizlerin ne yapması gerektiği... Artık belliki balçık iyice kıvama geldi ve bizlerde içindeyiz. Artık yok yağmur yağdı, yok şöyle oldu yok böyle oldu bize hiçbirşey getiremiyecek. Bizlerin bu şartlarda ne yapması gerektiği cevabını aramalıyız...

Sayfa 985/1001 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •