Sayfa 986/1001 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Laiklik Anayasa'nın bir değiştirilmez maddesi olarak dururken bugün rahatlıkla "laiklik düşünenler kendilerine başka yer beğensin" diyebiliyorlar...

Yine bugün Bartın Milli Eğitim Müdürünün "Başı açık öğrenci görünce sinirleniyorum" dediği gazete haberi olarak paylaşıldı.

http://www.diken.com.tr/milli-egitim...inirleniyorum/

Bunlar bir kaç bağımsız olarak ayakta durmaya çalışan gazetelerin görüp, duyup verebildikleri...

Yasal çizgide yapılabilecekler için olağanüstü durum zaten uygun değil.

Çok fazla duyarlılık da görülmüyor bu konularda...

Cılız tepkiler bunlar.

Sonumuz sandıkla belli olacak.

Onda da niyet mühürsüz oy pusulalarıyla ki iyi demek mümkün değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Yahşi, güzel Erzurum'a herkes gelsin. 15 yılda 22 katrilyon liralık yatırım yaptık...(RTE)

Sahi liradan altı sıfırı kim atmıştı?

Siyaset böyle.

Büyütmek istersen eski para birimini, küçültmek istersen de yeni para birimini kullanacaksın...

Kimse itiraz edemez...

3.  Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Üstadım, etrafımdaki iktidar yanlısı arkadaşları anlamak için kendileri ile yaptığım istişareler daha doğrusu atışmalar sonucu gördüm ki, buram buram cehalet ve konuyu derinlemesine irdelememe var. Bir laf vardır, bir delil ile 40 alimi yendim, 40 alim ile bir cahili yenemedim diye... Benim onca ekonomiden, hukuktan, eğitimden yolsusluktan anlattığım konu karşısında aldığım cevap, Cumhuriyet gazetesi "gencin başına polis tabanca dayamış" haberi oldu. Dedim bu manşet haberin devamı var mı... Ses yok... Sonra asıl haberi attım yine ses yok... Bunu geçtim... Ben onca şeyi cumhuriyet gazetesini tartışalım mı diye attım. Yani yandaş medyayı zaten anlatmaya gerek yok... Kafa onların başka bir yerde... Bu konuştuğum insanlarda bildiğin üniversite mezunu, bir yerlerde müdür olan insanlar... Bence asıl soru ve yapmamız gereken, bizlerin ne yapması gerektiği... Artık belliki balçık iyice kıvama geldi ve bizlerde içindeyiz. Artık yok yağmur yağdı, yok şöyle oldu yok böyle oldu bize hiçbirşey getiremiyecek. Bizlerin bu şartlarda ne yapması gerektiği cevabını aramalıyız...
    Aynısını şimdi yaşadım. Adam imam şeker fabrikaları hikayesini anlattım. Yok olmaz yapmazlar vs vs. E olacak diyorum adam fabrikalar zamanla kapanır diyorum. Pancar ekilirse fabrika dururmuş. Daha neler neler. Doğruları kabul etmiyorlar bağnazlar ama fetöcülere aklını kullanmadılar diyor. E peki sen diyorum. Tık yok.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Aynısını şimdi yaşadım. Adam imam şeker fabrikaları hikayesini anlattım. Yok olmaz yapmazlar vs vs. E olacak diyorum adam fabrikalar zamanla kapanır diyorum. Pancar ekilirse fabrika dururmuş. Daha neler neler. Doğruları kabul etmiyorlar bağnazlar ama fetöcülere aklını kullanmadılar diyor. E peki sen diyorum. Tık yok.
    robot gibidir onlar asla değişmezler. hak veriyorum yani 3 yaşından beri saçma sapan fikirlerle beyin felcine uğramışlar. onların görünmez zincirleri var. şeker fabrikası işine çok takılmayın neticede pancar üreticisi AK seçmen,yine kendilerine patlayacak.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku

resmi gazetede yazsada o gazetelere inanma
    https://www.youtube.com/watch?v=_5q6f-ZE0GA
    yolsuzluktur molsuzluktur ama dışarı çıkmıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=9qJUG9vsVus
    bir halt olacağı yok.

6. Haftaya fed toplantısı var 4 dü öpecek gibi görünüyor.
    Sonra ya herro ya merro olacak ortası yok gibi.
    Ben altında bir ralli bekliyorum fed sonrası.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Laiklik Anayasa'nın bir değiştirilmez maddesi olarak dururken bugün rahatlıkla "laiklik düşünenler kendilerine başka yer beğensin" diyebiliyorlar...

Yine bugün Bartın Milli Eğitim Müdürünün "Başı açık öğrenci görünce sinirleniyorum" dediği gazete haberi olarak paylaşıldı.

http://www.diken.com.tr/milli-egitim...inirleniyorum/

Bunlar bir kaç bağımsız olarak ayakta durmaya çalışan gazetelerin görüp, duyup verebildikleri...

Yasal çizgide yapılabilecekler için olağanüstü durum zaten uygun değil.

Çok fazla duyarlılık da görülmüyor bu konularda...

Cılız tepkiler bunlar.

Sonumuz sandıkla belli olacak.

Onda da niyet mühürsüz oy pusulalarıyla ki iyi demek mümkün değil.
    Diyelimki laikler İstanbul'dan Antalya'ya kadar sahil şeritlerinden kendilerine yer beğendi,bunu önerenler buraları terkedip İçanadoluya falan göçecekler mi? Veya yurtdışından kendine yer beğendi,bugüne kadar ödediği vergileri,katma değeri,askerlik hizmetini vs. maddi olarak kendisine geri iade etmeyi düşünüyorlar mı? Toplumsal barışı gerçekten düşünüyorlar mı? Çünkü dindar birinin adaletli olması lazım,hak yememesi lazım,barışsever olması lazım.Yani teklifleri neymiş bir görmek lazım.
    Eğer niyet bu değil de eşkiyalıksa zaten bu söylemde olan birçok millet var.Yunanlılara kalsa Anadolu bizansın,bölücü kürtlere kalsa anadolunun yarısı onların vs. vs. Bu durumda arada ne fark var onu da söylemeleri lazım.
    Gelen Suriyelilerin de yer beğenmesini istiyorlar mı? Madem bu şekilde fikir beyan etme özgürlükleri var,bu fikirlerini açıkça anlatsınlar

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    4.11 gorulecek , uzunca bi zamanda beklemeyeceksin, goruldugu zaman neden goruldugunu yazarim..babo babo diye gezinen bi hatun vardi burda, ikili tepe zirvalarindan bahsediyordu, simdi uclu tepe daha sonra voltran mi olusacak bi sorsun babosuna..ytd
    Eski zirveyi gördükten sonra 3.60 diye gazlıyorlar da bu seferki 3. zirve olmayacak mı? O zaman çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de sıçramayı öğrenir formasyonu geçerli olmaz mı?

Sayfa 986/1001 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •