Sayfa 281/470 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Balmu Yazıyı Oku
    Adam fuarlara gidip hala nasıl boy gösteriyor.
    Simdi bu forum cikar iliskisi yeri oldugu icin... Haberler de ona gore ayarlaniyor. Murat Dogan koymus o fuar resimlerini. Elinde kalan mallari satmak icindir.

Dubai fuarina katilan italyan Genmac S.r.l eski bir firma, oraya 10 senedir katiliyor. Mujdat'la ne alakasi varmis anlayamadim.

Daha yeni biri CLK Holdingi koydu.

Orda kapandiktan sonra bizimkiler gitmis sirketi basmis, yonetimi ele gecirmis, sirketin patronunu atmislar. Hissein sirasini actiracaklar.

Bir ton para toplamislar yatirimcidan BIST uyelik masrafi, vs. diye. Acilan birsey yok, SPK temelli atmis 2 sene sonra. Bir de tuttuklari avukat 500 bin lira carpmis. Sirketin mali ustune de 1.3 milyon liralik haciz koydurmus

3. Üstad adam alıyor satmiyor ki ama icra iflas kanunu değişti iflas erteleme kalktı artık direk iflas eder inşallah

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Üstad adam alıyor satmiyor ki ama icra iflas kanunu değişti iflas erteleme kalktı artık direk iflas eder inşallah

Milyon lotlar hibe edilmeye basladi. Murat da onceden "elimde kaldi satamiyorum" deyip duruyordu. Dene bakalim satabiliyor musun ona?

Fuar'da Jenerator (Mujdat'la alakasiz birsey hem de) koyduguna gore mallari saticiya cikmistir, hersey yolunda izlenimi veriliyordur. Benim anladigim bu.

Bu forumda yazilan yapilan hicbir seye hicbir zaman guvenmem.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Milyon lotlar hibe edilmeye basladi. Murat da onceden "elimde kaldi satamiyorum" deyip duruyordu. Dene bakalim satabiliyor musun ona?

Fuar'da Jenerator (Mujdat'la alakasiz birsey hem de) koyduguna gore mallari saticiya cikmistir, hersey yolunda izlenimi veriliyordur. Benim anladigim bu.

Bu forumda yazilan yapilan hicbir seye hicbir zaman guvenmem.
    Bende gnpwr var almak için çok yem attı ama satmadim

6. Bir dalavere dönüyor ama anlamadım gitti hocam yalnız ciftlikbank olayı yaşanıyor resmen

7.  Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Bir dalavere dönüyor ama anlamadım gitti hocam yalnız ciftlikbank olayı yaşanıyor resmen

Kesinlikle bir numara dönüyor. Ve bundan birileri faydalanıyor veya faydalanmaya çalışıyor. Bakalım neler çıkacak.

8. Bu inek bank çıların türkiye de hisse senedi piyasalarına girdiğini düşünüyorum aldıkları hisseler beyaz flo gibi hisseler gibi geliyor bana

Sayfa 281/470 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •