Sayfa 56/104 İlkİlk ... 646545556575866 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 441 - 448 arası.

Konu: YONGA - Yonga Mobilya

1. cuma günkü kapanış fiyatından bölünse 30 tl eder ve bu cok makul fiyat
    Son düzenleme : tutar; 18-03-2018 saat: 16:33.

Alıntı Originally Posted by öğrenci Yazıyı Oku
    Sayın tutar abi, babamdan aldığım harçlıklardan biriktirdiğim parayla 1 lot yonga mobilya hissesi aldım. Bedelsiz bölünme sonrası kaç lotum olacak acaba? Şimdiden teşekkür ederim. ytd.
    öğrenci kardeşim, borsada yeni olduğunu ve babandan aldığın harçlıklarla bu hisseden aldığını yazmışsın. Benden sana 20 yıldan fazla süredir borsada kendimce işlem yapan bir abin olarak tavsiyem, sosyal medya ve forumlardan verilen gereğinden fazla abartılı fiyat hedeflerine çokta fazla itibar etme ha olur veya olmaz onu bilemem olursa da demek ki tahtaya ellerindeki hisseleri devredecek kadar alıcı gelmediğine işarettir ve ilk yüklü alım dalgasında hisseyi devredeceklerdir büyük ihtimal. Bu yazım sadece bu hisseye yönelik değildir ne zaman temel verilerine göre çok çok abartılı fiyatlardan işlem gören bir hisse varsa hepsi içindir. Demek istediğim bir hisse alırken ve satarken temel ve teknik analizlerini yaparak aklın ve mantığınla karar vermendir duygularınla değil. Öğrencilik hayatında da başarılar dilerim inşallah emeklerin boşa gitmez, benim oğlumda öğrenci..

3. yonga takas paylaşacak arkadaş var mı

4. Kardeş sağ olasın yorduk seni.Tekrar 3 hisse için teşekkür ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by drborsa Yazıyı Oku
    teşekkürler efendim

6. Arkadaşlar önemli değil, ama biliyorsunuz son dakika eşleşmeyle baya oynuyorlar, özellikle gedik ve meksa gibi kurumlar

7. Zaten silme olayı çıktı mertlik bozuldu.

Sayfa 56/104 İlkİlk ... 646545556575866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •