Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
Ayrıca batısöke için yapılacak en doğru adım enerjideki payını batıçime satması olurdu... 40 milyon dolara satsa şu anki bilançosuna göre 5 yıllık borcunu karşılayacak kaynağa sahip olur.. tam kapasite çalıştığında ise 2-3 yılda borcunu çok ciddi haffiletir.. bedelliye veya tahvil ihracına gerek kalmaz.. ama bu aşırı basiretsiz ve işbilmez yönetim faizle borçlanmayı tercih edebilirr..

bu arada yatırımın zamanlamasının yanlış olduğunu hala göremeyen var mı? 2008 krizinden dolayı etelenmeseytdi bugün batısöke ne durumda olurdu? tahmin edebiliyor musunuz? yani kısaca yönetim sucks.
Kambiyo yönetimlerini düzgün yapabilselerdi ya da şirketin finans kısmı bari gerçek profosyonellerin elinde olsaydı bazı şeylere hiç gerek kalmazdı.Şimdi bu hallerde olmazlardı.Belirli sebeplerden dolayı bu yolu seçtiler ama dolar-tl dayanınca 4 de dalda duran ürküttükleri kuşlara değdi mi bana sorarsanız değmedi fatura çok ağır oldu.Şimdi yazmaya başlıcaz mürekkebimiz yetmeyecek en iyisi ben susayım. Arkadaş demiş ya 18 yaşında çoçuk için ilerisi için demiş ya biz de 7 taşında var bizde 5 sene önce bunun için aldık çocuğa 5 senedir bir oyuncak almak nasip olmadı.Yazıyı okudum ya kendimi tutamadım yazdım.