genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
ilk 5 kurum genel
![]()
Bulasik makinasi, klima ve termasifon icin yeni bir fabrika basvurusu yapilmis. Kapa dustu haber. Kapasitelerde oldukca yuksek. Ced sureci baslamis. Yeni tesvikten yararlanacaklar heralde.
Saygilar.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çamaşır makinası ve kurutma makinası sonrası , bu yatırımda bence olumlu beklentiler getirecek... VESTL in en karlı lokomotifi VESBE , dolayısıyla , kapasite artışlarına gittiğine göre , hem yatırım teşviklerinden yararlanacak , hemde belliki , dünyada pazar payı artırma hedefleri var...
Arkadaşlar şunu belirmek istiyorum , 2006 yıllarında AKSA akrilik hisse senedi taşıyordum ... Azımsanmıcak derecede.... ve o zamanlarda bu hisse uzun vadede çok iyi getiri yapıcak demiştim... ama gel görki 2010 civarında satma hatasında bulundum.... bugün satmamış olsaydım 20 milyonluk bir hisse senedim olacaktı..... ve yıllık en az 1 milyon üzeri temettü getirisi...... buradan söyleyebileceğim sonuç , porftöyün %60-70 ine dokunmayıp, bunu uzun vade arsa yatırımı gibi düşünmek lazım iyi şirketlerde...... ve sadece kalanıyla trade yapın...... emin olun o tuttuğunuz %60-70 sizi emekli edecektir...... Tabiki uygun fiyattan potansiyel iyi şirketlere yatırım yapın.......
VESBE benim portföyümde inandığım senetlerden biri.....
--------------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
yldream arkadaş, yeni kurulacak fabrikalardan bahsetmiş. Ben aradım ama kap ta bulamadım. Eğer bu sallamasyon değilse bu arkadaş link verirse çok mutlu olurum. Yldream'in spec yancısı bir arkadas olabileceğini düşünerek elimdekilerin yarısını sattım. Aşağılardan almak için bekliyorum......
Sayin aktauboy,
Matriks programini indirirseniz, vesbe haberlerinde yaziyor.
Ilk defa speklikle suclandim.
Saygilar.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri