sabır arkadaşlar...su akar yolunu bulur...elimizden izlemekten başka çare gelmiyor...2018 birinci çeyreklerin güzel gelmesi ile hisse güzel günleri görebilir....umarım her şey beklediğimiz gibi olur...
sabır arkadaşlar...su akar yolunu bulur...elimizden izlemekten başka çare gelmiyor...2018 birinci çeyreklerin güzel gelmesi ile hisse güzel günleri görebilir....umarım her şey beklediğimiz gibi olur...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
günlükte tam sınırda kapadı, yarın 2,40 üstüne atmalı, aksi takdirde salabilir...
destek lazım demiştim şimdi daha iyi anlaşılmıştır umarım demek istediğim....
ytd..
2,40 ın üzerine çıkmayı başarsa bence psikolojik olarak çok rahatlayacak...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bu ne zaman a grubu hisse olacak? Ytd.
Dolaşımdaki pay değeri 30milyon seviyesinde şu anda... Bu fiyatı korura sıra haziran gibi olmalı...
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'' İlkelerine bir kez dahi olsun ihanet eden insan, hayatla olan saf ilişkisini yitirir. Bir insanın kendine karşı hile yapması, onun filminden, hayatından, her şeyinden vazgeçmesi demektir.
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'' İlkelerine bir kez dahi olsun ihanet eden insan, hayatla olan saf ilişkisini yitirir. Bir insanın kendine karşı hile yapması, onun filminden, hayatından, her şeyinden vazgeçmesi demektir.
Hacime bak dibin dibi düşmemesi bile mucize mi denir ne denir bilmem ki , helal olsun
2,42 ve 2,46 dirençler..2,40 altını görmemeli artık...ytd
Yer İmleri