Sayfa 28/305 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 217 - 224 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1. Getiri bakımından çok kötü karnesi 2016 bölündü 12 ay içinde 4/5 kuruş artıda bu konuda kötü bunu kabul edmek lazım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    sanırım temettü tarihini kasıma atması pek hoş karşılanmadı, yoksa oldukça karlı iş yapıyor ve karını da cömertçe dağıtıyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    sanırım temettü tarihini kasıma atması pek hoş karşılanmadı, yoksa oldukça karlı iş yapıyor ve karını da cömertçe dağıtıyor...
    Aynen öyle oldu , düğün paramı baglamistim biraz destek olur diye .. zararına verdik

4. hacim düştü; sanıyorum ki temettü vermiş gibi profil çizip düşüşler gösterebilir.gerçi hacmi biraz izlemekte fayda var diye düşünüyorum. sıkışma olursa aşağı yukarı sert hareketler beklenebilir.

5. Satışlar ıyıce duruldu bufiyattan satmak isteyen yok gibi

6. Daha mayis haziran temmuz var. Nasip.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by hüseyin Yazıyı Oku
    Satışlar ıyıce duruldu bufiyattan satmak isteyen yok gibi
    Kasim Ayi'na kadar 8 ay var, kimbilir neler yasanacak siyasette, ekonomide, ne hisseler ne fiyatlara inecek.

Bunun disinda Faktoring konusu guven konusudur, bu adamlarin kagidini degil almak, ofislerinin onunden bile gecmem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Kasim Ayi'na kadar 8 ay var, kimbilir neler yasanacak siyasette, ekonomide, ne hisseler ne fiyatlara inecek.

Bunun disinda Faktoring konusu guven konusudur, bu adamlarin kagidini degil almak, ofislerinin onunden bile gecmem.
    Ne tür bir tanışıklığınız var bu kişilerle paylaşsanız da kelamınız yarım kalmasa biz de merakımızı gidersek ?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 28/305 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •