Sayfa 223/581 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. dün yapılan açıklamanın son cümlesinde... ''Kalan bağımsız bölümlerin paylaşımı üzerinde çalışılmaktadır''diyor.
    cümleden çıkardığımız sonuç ortaklığın sonuna gelindiği anlaşılmaktadır.
    paylaşım sonunda payına düşen ofis yada dükkanlar ya kiraya verilecek ya da ihtiyaç duyulursa satılacaktır..
    önemli ölçüde kira gelirine kavuşan şirket borçlarını yeniden yapılandırılırsa rahata ermiş olacak.
    yetkililerden beklediğimiz şirketin bu satıştan(%41) kasasına giren miktarın bildirilmesidir.
    çok mu zor bu satışlardan ne kadar hasılat olduğunu bildirmek.
    Son düzenleme : emektar; 20-03-2018 saat: 14:49.

2. kasasında 70 milyona yakın para var.borçlarını yeniden yapılandırması bekleniyor.
    şirket artık önünü görmeye başladı...üzerindeki baskıların sona erdiğini düşünüyorum.
    kira gelirleri şirketin en önemli gelir kaynağı.
    ostim prestijden elde kalanları kiraya verdiğinde bu rakamın dahada artacağını düşünüyorum.

3. tahta sahibi bizim gibi düşünmüyor...bizim ne yazdığımızın hiç bir önemi yok.

4. Bizim düşündüğümüzden ve de hayalimizden de fazlasını düşünüyor kanaatindeyim sn. Emektar.. Sadece sabır testindeyiz.. Asla ytd

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by seze Yazıyı Oku
    Bizim düşündüğümüzden ve de hayalimizden de fazlasını düşünüyor kanaatindeyim sn. Emektar.. Sadece sabır testindeyiz.. Asla ytd

sayın seze...
    şirket kasasındaki paraya hiç dokunmadan borçlarını kira gelirleri ile ödeyecek düzeye geldi...

6.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    sayın seze...
    şirket kasasındaki paraya hiç dokunmadan borçlarını kira gelirleri ile ödeyecek düzeye geldi...
    Kesinlikle.. 1.57 hareketini yaklaşık +500 bin lot ile yapan bir hissenin ben açıkça toplandığını düşünüyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    1.56 geçilirse 1.61 hedef olur..
    Geçti ama 1,52 ye döndü emektar milleti gazlama kurban olayım biz yandık onlar yanmasınlar

8. Prestijden payimiza dusenlerin su anki liste degeri 103 M seklinde bir haber dustu, ondan ateslendi

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 223/581 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •