Faaliyet konusu kalmayan sirketin yuzde 97si patronda ise ve sirkete henuz belli olmayan saglam bir para girerse hisse senedi kac para olur?bu sorunun cvbini 1 aya en yakin verene benden yemek izmirde
Faaliyet konusu kalmayan sirketin yuzde 97si patronda ise ve sirkete henuz belli olmayan saglam bir para girerse hisse senedi kac para olur?bu sorunun cvbini 1 aya en yakin verene benden yemek izmirde
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Pasta olarak bilgi paylasmak isteyen arkadaş var mi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dgzte satilmiyor degerli kardesim.tebden yapilan hisse satisinda karsi tarafta kendiydi siz merak etmeyin.yapilan spekulatif harekette piyasadaki cakili mali alma hareketiydi.Sirketin ortaklik yapisi degismiyor ki varlik satisi oluyor bir kap i gorelim sonra gerekli seyleri soyleriz
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Umut bey cevaplamak istiyorumfaaliyet alanı belli olmadığı için yatay seyir belli bir gün sonrA derki şirket ben şu işe giriyorum bu sefer ilk tavanımız gelir.ikinci çeyrek bilançolarla filan da baktı girdiği iş güzel kar getirse 12 tl de soluk alırız.zaten ben cumaya kadar 4 ü geçeceğini düşünüyorum.aydın doğan akıllı adamdır ölüsü para eder o adamın
Ayrıca haberleri dikkatle okursanız bu satış dgzte ve hurgz a yarıyor.dgzte nin yayın hakları çıktıktan sonra bizi doğan Holdinge bağlayabilirler mi?önemli olan soru o
Ben eski yatirimci kardeslerimden de fikir almak isterim .
Bir kap gelsin.oldukca icli disli oldugum icin tahtayla acikcasi diger dostlarimin da bakis acilari onemli.
Bugun bayagi tuttum baslarda kagidi.ordaki denizin 40 bini bana aittir satisin gunluktekileri bosalttim ana mali tutuyorum.
Kap dan sonra bir toplasalim bakalim
@borsavizyon
Kulisler de doğan holdingin enerji alanında faaliyrt göstereceği konuşuluyormuş dü kap haberi bi gelseydi
Yer İmleri