Sayfa 378/918 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    rızayıda ters köşe yaptılar anlaşılan,içinde kalmış yarısı
    6.60 lardan itibaren tilki tavuğu yemliyor dedim...bende bu seviyeden çıktım elimde az sayıda kaldı ama aynı gemideyiz..bir şekilde düzelir zaman lazım satmadıktan sonra senetler aynı senetlerdir uzuncu olduk hepsi bu
    bundan sonra rıza bu işten sıyrılmak için bol bol kap haberi yollar..
    Sen 6.60 dan beri yemiliyorlar diyecen rıza efendi ise bilmeyecek diyorsun ilginç.

2.  Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    Sen 6.60 dan beri yemiliyorlar diyecen rıza efendi ise bilmeyecek diyorsun ilginç.
    rıza yanına sanırım birkaç grup aldı ama ondan habersiz aşağı basmışda olabilirler diyorum,bilemezsin.işin içine para ve makam girince iman bacadan çıkarmış..kimler yanılmadı ki....beraber yürüdük biz bu yollarda
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

3. www.borsagundem.com*adresli*internet sitesinde 21 Mart 2018 tarih saat 17:49 itibarıyla "Çemaş Teknik İflas*Kapsamına Girdi- 35 milyon zarar açıkladı sermayesinin 2/3'ünü kaybetti"*başlığı ile gerçek dışı bir haber yayınlandığı bugün yatırımcılarımızdan gelen*bilgi talepleri üzerine öğrenilmiştir. Bağımsız denetimden geçmiş, 31.12.2017*tarihi itibarıyla hazırlanan ve kamuya açıklanan konsolide finansal*tablolarımızdan da görüleceği üzere Şirketimiz sermayesinin 2/3'sini kaybetmiş*değildir. Söz konusu haberi yapanlar ve yayanlar hakkında her türlü yasal*girişimde bulunulacaktır. Gerçek dışı bu haber nedeniyle zarara uğrayan*yatırımcılarımızın haberi yapanlar ve yayanlar hakkında şikayet ve dava açma*hakları bulunduğunu hatırlatırız.

Saygılarımızla

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/669820

5. Şimdi tabanda 2.5 milyon var bunun 1 milyonu ky olsa 1.5 m agalarin..Ağalar Emiri iptal edip 1 m alım alım yapsalar kademelere gore kagit direk 5 oluyo neden olmasın. ..

6. internetten işlem yasağının kalkması lazım yoksa zor bence

7. nıbas ı tavan yaptırdı rıza ...gel gelmi yapıyor
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

8.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    satıldı doğru ama en son duyan biziz zaten biz duyduğumuzda iş işten geçmiş oluyor..demirörenlere satılınca uzayamı çıkacak ..?.bunu söylüyorum
    2 gunde % 40 yukselmis daha ne istiyon uzayami ciksin

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 378/918 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •