Sayfa 281/930 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by SGEZER Yazıyı Oku
    1.06 gördü ,Temettü açıklandığı gün 1.07 satış girmiştim. yine bugün 1.07 satış girdim.Hayırlısı bakalım.
    1.07 den satis yapabilmek icin bu kagidin 1.08 1.09 görmesi lazim. 1.07 olunca bosuna satis beklemeyin..... Gerceklesmez..... 1.06 dan öyle yüklü bosalttilar ki kagit 1.04 oldu 1.07 deki kademe kim Bilir kac yüz bin lot !!!!!!

2. temettü yararlanmak için ne zaman elimizde olmalı kağıt bilgisi olan paylaşabilirmi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by sahraneverd Yazıyı Oku
    temettü yararlanmak için ne zaman elimizde olmalı kağıt bilgisi olan paylaşabilirmi.
    temettü dağıtım gününden 1 gün önce.
    Fakat temettü primini zaten yaptı
    syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    syg.
    teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    syg.
    primi yaptı yazmışsın anlamadığım nokta kademelere bakıyorum 5 milyonluk hacim olmuş şuana kadar alıcı ve satıcı mevcut ( satılanlarında alıcısı olduğuna göre 5 milyonluk alım mevcut diye bilinir ) peki dediğinize göre pirim yapımıssa niye alıyor bu insanlar bu kâğıdı ? sizin düşüncenize göre bugün ve yarın hiç hacim yapmadan yerinde saymalı ve temettüye öyle girmeli yanlısmıyım ?

6.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    primi yaptı yazmışsın anlamadığım nokta kademelere bakıyorum 5 milyonluk hacim olmuş şuana kadar alıcı ve satıcı mevcut ( satılanlarında alıcısı olduğuna göre 5 milyonluk alım mevcut diye bilinir ) peki dediğinize göre pirim yapımıssa niye alıyor bu insanlar bu kâğıdı ? sizin düşüncenize göre bugün ve yarın hiç hacim yapmadan yerinde saymalı ve temettüye öyle girmeli yanlısmıyım ?
    Yarin kapanisa Dogru Tavan olur mu acaba ? Suanda yüzbinlerce lot 1.05-06 dan maliyetlendi ve yatirimcisinda....

7.  Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Yarin kapanisa Dogru Tavan olur mu acaba ? Suanda yüzbinlerce lot 1.05-06 dan maliyetlendi ve yatirimcisinda....
    büyük alımlar spekten geliyor yani tahta yapıcıdan aşağı satılanı karşılıyor ve yukarı satışa koyulanı alıyor arada ufak tefek alımlarıda ky. yatırımcı yapıyorsa yapıyordur. herkez genelde yukarıdaki arkadaş trade shark zihniyetinde yani bu saatten sonra mal alınmaz.speginde alım yapmasının nedeni temettüden sonraki açılış fiyatını belirlemek,bakalım kâğıda kaçtan açtıracak temettü sonrası.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    Slm
    Aslında her sene aynı senaryo olmuştur. Temettü oranı yüksek olduğundan dolayı hacimler daha da arttı bu sene.
    UV yatırım yapan Küçük yatırımcı,İş bank iştirakleri ve Yabancı (Metage Fund-Cayman Island merkezli) zaten elindekini çok bozmaz.
    Bu fiyatlardan ekleme yapan veya satanda kısa vadeli düşünen speklerdir (yinede fonlar yoğunlukta)
    1.10 görür mü açıkçası bende merak ediyorum. 3 iş günü kaldı çünkü.

Temettü tarihi 28.03.2017 : Bu tarihte 0.86-87 fiyatla fiyatlanabilir
    Hesaba geçiş 30.03.2018: Bu tarihte güçlü alımlar olabilir. Artık bir sonraki temettüye kadar yatay yukarı moda bağlar.

herkese bol kazançlar..
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 281/930 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •