Originally Posted by
kdrhsmkb
DOHOL, HURGZ ve DGZTE devam edecektir bence de. Tabi mipaz falan da izler ama artýk bunlar gibi tavan kapatmazlar.
Ama Dohol, Hurgz ve Dgzte arasýnda ayrým görmüyorum ben þahsen. Piyasadaki lot sayýsýyla ilgili biraz da durum. Yarýn sabah Dgzte Hurgz'dan yüksek açabilir mesela. Gerçi bi þey farketmez, bu 3'ünün hepsi de tavan kapatacaktýr büyük ihtimalle.
Bu sabah, dohol de dgzte de direkt %20 tavan açtý sayýlýr. Amabir ara dgzte, hurgz'dan önde gidiyordu. Yarýn için hiçbiri direkt tavan açmaz bence. Ama tabi tavanda bekleyen milyonlarý düþününce belli de olmaz. Bence Dohol %10 Dgzte %7 gibi açýp %15 lerde oyalanýp tavana gideceklerdir. Eðer yarýn da direkt tavan olursa pazts bir tavan daha olabilir demektir ki o kadar da sanmýyorum.
Ancak yarýn %20 üçü de tavan ve pazrts %15 civarý %10 civarý yataya sararlar diye bekliyorum. Biraz da yeni somut satýþ ayrýntýlarý vb geldikçe yükselir. Bakalým, uzun yýllarýn sürünmesini alacaklar gibi.
ytd
Dizi senaristligi dusundunuz mu
bence yetenek var
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer Ýmleri