Sayfa 627/964 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. İduz brüt takastan kağıdı çıkardı helal olsun adama imkb gorüşerek bu işi başardı . volborcuğum bak adam küllerinden kervanı parlayan şirket haline getirecek bak izle iduzu

2. Volbos iduz un selami var, gozlerinden opuyor... kotdisi kotdisi diye papagan gibi sayikliyodun? Hayirdir, yurtdisindamisin yoksa

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by imam Yazıyı Oku
    İduz brüt takastan kağıdı çıkardı helal olsun adama imkb gorüşerek bu işi başardı . volborcuğum bak adam küllerinden kervanı parlayan şirket haline getirecek bak izle iduzu
    Spkya bist e gonderilen dilekceler gecte olsa yerini buldu. Bu volbos boş boş papagan gibi sayikliyodu. Iduzla dalga gectigini saniyodu. Iduz seni opecek volbos, seni opunce volbos başınin agrisida gececek.

4. Iduz sozunu tuttu. 350 kisiye soz verdi. Önder oldu. Dilekce yazdirtti. Iduz bu arada gozalti pazarindan cikisin da sozunu verdi. Bunu da yaz bi yere vol bos. Vol bos diyorum cunku bos bos yaziyodun. Iduz verdigi sozu tutar. Cumle alem duysun. O girdigin delikten cik ta papagan gibi yaziyodun ya vol bos, kotdisi kotdisi diye yazsana simdi. Simdi volbos iduzdan ozur dileme zamani. Adamsan ozur dilersin. Adam sozunu tuttu. Gozaltindan da cikacak bu kagit diyo. O zaman da yaz kotdisi kotdisi diye boş vol musun vol boş musun nesin sonucta boş sun vesselam

5. Şimdi ben burdan bu felaket tellallığı yapan çakalları bu mübarek gecede allah'a havale ettim.

6. Arkadaslar hepimize hayirli ugurlu olsun... Buyuk bir haksizlik ortadan kaldirilmis oldu...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7. Bu kararın alınması ile KODDIŞI fikrimin bir değişikliği yok
    Ayrıca bu kararın hisseye çok önemli bir katkısı olmaz olamaz

2013 kasım aralık ayından bu yana olanların tamamını
    hiçbirisi olmadan yazan VOLBOR a boş diyenlere
    gülmüyorum bile
    de
    bunları yazdığımı ve sırası ile gerçekleştiğini bilenler
    nasıl bu duruma itiraz etmiyor anlamıyorum
    ve
    bu bahsettiğim türdeki forum üyelerini gerçekten kınıyorum
    onlar kendilerini biliyor

en başta
    sn frecell1998

mübarek kandil günü ne diyeyim bilmiyorum

iduz u da buradaki hiç kimseyi de şahsen tanımam
    umurumda da değil

KODDIŞI fikrimin arkasındayım

ama
    inşallah yanılırım

sözlerimin tamamı FİYATTAN BAĞIMSIZDIR
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

8.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    Bu kararın alınması ile KODDIŞI fikrimin bir değişikliği yok
    Ayrıca bu kararın hisseye çok önemli bir katkısı olmaz olamaz

2013 kasım aralık ayından bu yana olanların tamamını
    hiçbirisi olmadan yazan VOLBOR a boş diyenlere
    gülmüyorum bile
    de
    bunları yazdığımı ve sırası ile gerçekleştiğini bilenler
    nasıl bu duruma itiraz etmiyor anlamıyorum
    ve
    bu bahsettiğim türdeki forum üyelerini gerçekten kınıyorum
    onlar kendilerini biliyor

en başta
    sn frecell1998

mübarek kandil günü ne diyeyim bilmiyorum

iduz u da buradaki hiç kimseyi de şahsen tanımam
    umurumda da değil

KODDIŞI fikrimin arkasındayım

ama
    inşallah yanılırım

sözlerimin tamamı FİYATTAN BAĞIMSIZDIR
    Brüt takasın kalkması kot dışına çıkma riskinin tamamen kalktığı anlamına tabiki gelmez. Fakat brüt takasın kalkması kapalı kapılar ardında bazı bilgi alışverişinin yapıldığı ve bu verilerden de ilgili otoritenin tatmin olduğu sonucunu düşündürüyor. Aksi halde gözaltındaki bir hissenin uzun süredir devam eden brüt takas yasağını kaldırmak büyük bir risk olurdu ve ilerde olabilecek bir kotdisi durumunda bugün bu kararı alanlar çok zor durumda kalırdı.

Sözün özü, karar verici otorite kotdisi ihtimalinin olmayacağını ve artık şirketin daha pozitif bir yapıda olduğunu düşünüyor ki böyle bir karara imza atti. Bu haber bizi tünelin ucundaki ışığa bir adım daha yaklaştırdı ama daha atılması gereken çok adım var. Öncelikle güven verici, şeffaf, denetimden geçmiş bir bilanço ve borç yapılandırması olmazsa olmazlarimiz. Zaten bunlar da olursa gözaltından çıkmak için keyifle gün sayarız.

Bu haber tahminimce hisseye olumlu yansıyacaktır. 1 tavan mı yapar 2 tavan mı yapar yoksa kiprasmaz mi bilemem ama yukarda söylediğim olmazsa olmazlar gerçekleşirse günlük tavanlar veya inişler yerine adam akıllı sağlıklı, sindire sindire bir yükseliş yaşanabilir.

Ytd...

Sayfa 627/964 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •