Sayfa 217/548 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by garigen Yazıyı Oku
    doların her yükselişi satılan şirketlere değer katıyor... bi kenarda dursun bu not ...bist eksi açabilir açıkcılar anlık dadanabilir ama bu gemi limandan kalktı ve en değerli lüks olan bu...........
    Bu tespit çok doğru bir tespit...

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2. 1.1 Milyar Usd ye tüm medya grubu satılıyor. Tabi burada kendi hisselerini satıyor AD. Kendi payına düşen hisselerin değeri bu.
    Hurgz halka acılık oranı 22. Bu orandaki hisse fiyata dahil değil elbette.
    Finansal borçla düştükten sonra 890 Milyon usd ama DGZTE borç 0.
    1.1 milyar usd şirketlere pay edilecek. Burada en avantajlı DGZTE. Pd/dd hurgz te de 3. DGZTE de 1.
    En degerli Gayrimenkuller dgzte içinde. Özsermaye önemli fiyatların belirlenmesinde. Çağrı zorunluluğu en düşük maliyette yine dgzte de halka açıklık oranı bakımından. 1.1 milyar usd den en güzel payı bizim alacağımızı düşünüyorum.
    Bu haberden önce 2.50 'den 4.80 e çıkarken kaç takla attılar kağıdı toplamak için. Diğer kağıtlarda hiç numara olmadı. Bu bile bu kagit üzerinde epey beklenti ve plan olduğunu gösteriyor.
    Mal kapmak için gün içinde yapmadıkları kalmıyor.
    Benim tahminim dgzte haricinde diğer dogan kağıtlarının suanki değerleri ancak satış fiyatına denk gelecek. Hepsinin pd/dd 3 ün üzerinde.
    Çağrı fiyatı konusunda 3 kat daha avantajı olacağımız kesin. Zaten hurgz birleşme muhabbetinde de yaklasik 5 hurgz 1 dgzte ederi vardı.
    Bu satış haberi olabilecek en iyi haber. Hisseler doğanın tüm.olumsuzluklarindan kurtulacak. Reklâm gelirleri inanılmaz artacak. %60 % 100 artışlar hiçbirşey. Arkanıza yaslanın sizden kağıdı alabilmek için attıkları taklaları keyifle izleyin.

Cagri fiyatini gormeden 1 lot bile vermeyeceğim. Çağrı sonrasında da inanılmaz bir potansiyeli olacak. Grubun en değerli kağıdı. Yıllar önce bile 4 usd den yabancıya satılmıştı bir kısmı. Pd/dd diger kagitlardaki gibi 3 olsa düşünürdüm satsakmi diye buda 15 tl ye yakin yapiyor. ama 1 pd/dd ile ve karliligi ile degerlemr yapilmamis gayrimenkulleri ile borsanın bile en ucuz kağıtlarından. Yıllarca üvey evlat muamelesi çektiler artık en değerli evlat olduk ve bunun karşılığını fiyat olarak daha hiç almadık.
    YTD

3. Bu marbaş kimin lotunu satıyor acaba ,

4. Elindeki bitsin bakalım tavan olacak mı dünki gibi

5.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    1.1 Milyar Usd ye tüm medya grubu satılıyor. Tabi burada kendi hisselerini satıyor AD. Kendi payına düşen hisselerin değeri bu.
    Hurgz halka acılık oranı 22. Bu orandaki hisse fiyata dahil değil elbette.
    Finansal borçla düştükten sonra 890 Milyon usd ama DGZTE borç 0.
    1.1 milyar usd şirketlere pay edilecek. Burada en avantajlı DGZTE. Pd/dd hurgz te de 3. DGZTE de 1.
    En degerli Gayrimenkuller dgzte içinde. Özsermaye önemli fiyatların belirlenmesinde. Çağrı zorunluluğu en düşük maliyette yine dgzte de halka açıklık oranı bakımından. 1.1 milyar usd den en güzel payı bizim alacağımızı düşünüyorum.
    Bu haberden önce 2.50 'den 4.80 e çıkarken kaç takla attılar kağıdı toplamak için. Diğer kağıtlarda hiç numara olmadı. Bu bile bu kagit üzerinde epey beklenti ve plan olduğunu gösteriyor.
    Mal kapmak için gün içinde yapmadıkları kalmıyor.
    Benim tahminim dgzte haricinde diğer dogan kağıtlarının suanki değerleri ancak satış fiyatına denk gelecek. Hepsinin pd/dd 3 ün üzerinde.
    Çağrı fiyatı konusunda 3 kat daha avantajı olacağımız kesin. Zaten hurgz birleşme muhabbetinde de yaklasik 5 hurgz 1 dgzte ederi vardı.
    Bu satış haberi olabilecek en iyi haber. Hisseler doğanın tüm.olumsuzluklarindan kurtulacak. Reklâm gelirleri inanılmaz artacak. %60 % 100 artışlar hiçbirşey. Arkanıza yaslanın sizden kağıdı alabilmek için attıkları taklaları keyifle izleyin.

Cagri fiyatini gormeden 1 lot bile vermeyeceğim. Çağrı sonrasında da inanılmaz bir potansiyeli olacak. Grubun en değerli kağıdı. Yıllar önce bile 4 usd den yabancıya satılmıştı bir kısmı. Pd/dd diger kagitlardaki gibi 3 olsa düşünürdüm satsakmi diye buda 15 tl ye yakin yapiyor. ama 1 pd/dd ile ve karliligi ile degerlemr yapilmamis gayrimenkulleri ile borsanın bile en ucuz kağıtlarından. Yıllarca üvey evlat muamelesi çektiler artık en değerli evlat olduk ve bunun karşılığını fiyat olarak daha hiç almadık.
    YTD
    Ben izlemek vakit kaybi diye bosuna demiyorum.boyle bilincli yatirimcilarin olmasi cok guzel.bol sanslar dostum
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. Kademeler çok güzel dolu eskisi gibi sığ değil golf 7 parası çıkar be dgzte hadi bakayım

7. Calkalamaya devam...

8. Buranın böyle sessiz olması da bir o kadar güzel....

Sayfa 217/548 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •