Bizim menkul son günlerde 10 bin 10 bin satıyor..garantinin satışları da genelde 10 bin.. yani bu 10 binler bir türlü bitmiyor..hergün bir aracı kurumdan mutlaka bu miktarda satış oluyor...o 10 nin alınınca ikinci 10 bin devreye giriyor..bir de denizyatırım saçma alım-satımlar yapıyor... m.ö yü hep 1,8 milyon hesaplıyorduk ama adam birleştirdi birkaç hesabı 1,6 milyon görünüyor..kalan 300 binin 200-250 bini ya başka birinin adına açılan bir hesapta ve mahsum özele ait ya patrona ait..eğer mahsum özele aitse ve bu akıl dışı alım satımlar o hesaptan yapılıyorsa patronla anlaşmalı olduğunun iddia ediyorum...50den aldığı 40-45 Bini ertesi gün 45 kuruştan veriyor ya da az miktarda 1000-2000 serbest satış giriyor..bu sabah da eşleşme üç -beşyüz lotla 52de iken serbest girdi ve 50ye çekti eşleşmeyi..az bir destek attım 50’den kurtulduk...ya da bu anlamsız satışlar tamamen YİPte alım satım yapmasını bilmeyen KY satışı.. en azından bugün ve arada sırada olan 1000-2000 ilk satışlar.. çünkü sağda solda yorumlarda neden alamıyorum neden satamıyorum diyen adamlar görüyorum..investing esem sayfasında bol örneği var..abicim bir önceki gün atıyorum kapanış 52 ise ve sen sabah emir girerken emir türünde piyasa fiyatını seçersen 52ye vermiş olmuuorsun... tabana veriyorsun bu emir tipinde.. Allahtan hareketli son dönemde.. bunu temmuzdan önce yapsalardı hergün taban olurduk valla.. 100-200 lotla çok gün kapattık ... şu günlük 50-60 binlik İşlemler Esem için çok fazla..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Yer İmleri