Sayfa 22/214 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1711 madde; 169 - 176 arası.

Konu: BEYAZ - Beyaz Filo

1. 1 tlden 200 tlyi görmüş BEYAZ ÇUKUR da taban yemek ne kadar zormuş beeee.........!!!!!!

Ulan 11 lotum kalmıştı beee......!!!

Neyse 10 gün önce elimde 189 lot vardı.......!!!!

Şükür ki Allahıma son vurgunumu iyi vurmuşum.146 dan alıp 2 günde 170 den satmıştım.....!!!!

2. Kimsecikler yok.....11 lotla da tabanı yedim......!!!

Bundan sonra Beyaz benim ÇUKURUM , evim......!!!!

ÇUKUR (BEYAZ) bizim evimiz .......!!!!

3. Pzt si kaldigi yerden devam asansor hareketler basladi turkiyenin bitcoini buralarda kalmaz 65.000 tl ile taban yaptilar komik.gecen gun 176 maliyetle noor capital 3500 lot aldi.babalardaki kalın lotlar duruyor😉

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 159,20 taban

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Tabanda kaç lot vardı

6. 1000 lot vardi

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hiçbir şey ama bu hisseye ilgi için yemleme olabilir adamlar daha ne yapsın 200 ü gösterdiler Elinde olupta satmayan küçük yatırımcı varsa daha ne diyeyim bu saatten sonra ona da bulaşacak küçük yatırımcı kendi sonunu hazırlamıştır ha yine çıkabilir mi ama bu riske kesinlikle girilmez

8.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Hiçbir şey ama bu hisseye ilgi için yemleme olabilir adamlar daha ne yapsın 200 ü gösterdiler Elinde olupta satmayan küçük yatırımcı varsa daha ne diyeyim bu saatten sonra ona da bulaşacak küçük yatırımcı kendi sonunu hazırlamıştır ha yine çıkabilir mi ama bu riske kesinlikle girilmez

Haklısın kardeşim......Devamlı yükseldiği için girler çıklar yaptım 56 tlden itibaren .Hiç laybettirmedi,hep kazandım......Artık son 11 lotum kalmıştı......10000 tl olacak gibi demiştim ama olmadı....!!!!

Düşen hissede olmam.....!!!!

Sayfa 22/214 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •