2 nin üzerine atıp 4 gün kalırsa neler olur tahmin edemem..
diğer türlü zaten yemişim açığını maliyet derin en derinde![]()
2 nin üzerine atıp 4 gün kalırsa neler olur tahmin edemem..
diğer türlü zaten yemişim açığını maliyet derin en derinde![]()
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Hürriyeti alanların arkasında yabancıların da olduğu söyleniyor... hürriyeti alanlar dağıtım şirketi ile birlikte aldı yani türkiyenin bir numaralı dağıtım şirketi ile ... hürriyeti sadece tek bina olarak düşünmeyin 6 bölgede tesisleri var... marka degeri var şimdi önemli olan gazetenin üzerinden baskıların kalkmasi gerçek değerini bulması ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazmadan bakiyorum sadece sizi izliyorum gun icinde hisseye girip cikiyorum. Kapanisi bencede cok guzel yapti. iyi haftalar...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aydın Doğan hep Aydın Doğan olarak kalacak ama Hürriyet başkalarının olacak..
Çağrı fiyatına dair bir kokumu aldılar ne yükseltse elinde patlar düşürse malı kaptırır. Dar bir aralığa sıkıştırdılar.
2006 da 5 tl yi nerdeyse görmüş hisse için bakalım çağrı fiyatı ne olacak.
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar merhaba,
Aramızda çağrı fiyatı hakkında net bilgisi olan var mıdır?
Google vasıtasıyla biraz inceledim ancak net bir sonuca ulaşamadım.
Bilgisi olan paylaşabilir mi
Teşekkürler şimdiden.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2006 daki fiyati 5 tlye yakin olan hurriyet ve 2006 dolar 1.3 tlyken 2018 dolar 4 tl oldu. 15 tlye tekabul ediyor suanda hisse uzerinde baskı ve cezalar kalkıyor bence sabreden kazanir bu hissede.boru dill turkiyenin dsgitimiyla tesisleriyle medya virtiyozu olan hurriyet degerini bulacaktir. Ekrani kapayip ise guce bakmak eniyisi bu hisse burlarda kalmaz diye dusunuyorum saygilar ... yztirim tavsiyesi olamaz..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri