Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
Gerçekten çok ilginç Metin bey. Gerçi bu kadar net konuşuyorsunuz ama bizimde GK a katılan arkadaşlardan duyduğumuz. İşittiklerine göre YK ndanki S B isimli şahıstan bizzat Çok şükür en büyük engel SS den kurtulduk. Bu saatten sonra işler yoluna girecek ve umuyoruz ki hisselerinizi Çağrı fiyatının üzerinden bile satabilirsiniz diye kendi söylemiş. O zaman yine oyun içinde oyun var derim ben yani bir nevi tiyatro diyelim ama LÜTFEN yanlış anlamayın kesinlikle size söyledikleriniz yalan anlamında demiyorum. Düşünceleriniz ve yorumlarınız önemli benim için FAKAT Şahsi fikrim Selimin artık alakası yok sadece aile bağı ne kadarsa o kadar. YTD
Bu hissede benden eskisiniz ve daha sıkı takip ettiniz. Muhtemelen senaryo şu şekilde tasarlandı ;

Küçük yatırımcının SS'ye güveni kalmadığı için stratejik olarak perde arkasına geçirdiler. Daha saf ve hatta gözyaşı dökerek insanların öfkesini azaltabilecek ZT ön plana çıkarıldı. Bu sayede yeni yönetim var algısıyla hem davalar ertelendi hem de arka plandaki SS daha rahat çalıştı. Ve SS bu aksiyonları tamamlayıp şirketi düzlüğe çıkardığında esas oğlan olarak bence tekrar karşımıza çıkacak. Bence eğer bu şekilde bir senaryo düşündüler ise çok yerinde ve isabetli olmuş. Yoksa yatırımcı nezdinde kredisi kalmamış SS ile bu işler zor çözülürdü.

Ytd...