Sayfa 498/651 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Safirim Yazıyı Oku
    Özgür bey haber gelene kadar bence tahtanın geçici olarak kapatılması lazım yoksa hiç edecekler kağıdı
    Zaten bu tempoyla devam ederse sıfırlayacak 😂😂 Akgiraya twitter dan devamlı yazıyorum işine gelmiyor okumuyor..4.50 den pazarladığınız hisse 0,22 kuruş oldu dedim ama adamdan ses yok..

2. Özgür bey korkum kottan atılması yoksa olan oldu artık 1 0 dan büyüktür mantığı aklım almıyor bu kadar zararla kottan atılırsa da acaba dönermi vs tüm umudumuz bitecek çok kötü sıkıştırdı bizi ama göstergeler olumsuz eğer çözüm yolu bulunmuş olsa idi bu kadar salmazdı Spk Bist seyirci acilen tedarikçilerle ilgili haberin gelmesi lazım
     Alıntı Originally Posted by ozgur35 Yazıyı Oku
    Zaten bu tempoyla devam ederse sıfırlayacak 😂😂 Akgiraya twitter dan devamlı yazıyorum işine gelmiyor okumuyor..4.50 den pazarladığınız hisse 0,22 kuruş oldu dedim ama adamdan ses yok..

3. Ben bu yazılandan hiç bir şey anlamadım,bol keseden atanı mı ararsın.. ne ararsan var..700 bin lot alışı biz neden göremiyoruz acaba 🤔🤔😂😂

4.  Alıntı Originally Posted by ozgur35 Yazıyı Oku
    Zaten bu tempoyla devam ederse sıfırlayacak ���� Akgiraya twitter dan devamlı yazıyorum işine gelmiyor okumuyor..4.50 den pazarladığınız hisse 0,22 kuruş oldu dedim ama adamdan ses yok..
    Okuyor, sadece okuduğunu biz göremiyoruz, bende çok yazdım, gelen mesaj talebine olumlu ya da olumsuz işaretleme yapmadığından okundu tiki mavi renk olmuyor.

Bu arada Akgiraya yazıyoruz ama Akgiray şuan itibariyle etkisiz eleman biliyorsun. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Okuyor, sadece okuduğunu biz göremiyoruz, bende çok yazdım, gelen mesaj talebine olumlu ya da olumsuz işaretleme yapmadığından okundu tiki mavi renk olmuyor.

Bu arada Akgiraya yazıyoruz ama Akgiray şuan itibariyle etkisiz eleman biliyorsun. ytd
    Aynen dediğin gibi okuyor ama işine gelmiyor zaten bunu da belirttim işinize gelmiyor dimi dedim..Geçmişte paylaştığım bir resmî buldum hey gidi günler o zamanlar bu fiyatları beğenmiyorduk 😂😂

6.  Alıntı Originally Posted by ozgur35 Yazıyı Oku
    Ben bu yazılandan hiç bir şey anlamadım,bol keseden atanı mı ararsın.. ne ararsan var..700 bin lot alışı biz neden göremiyoruz acaba 🤔🤔😂😂
    Özgür bey 0.22 de ayrı ayrı girilmiş 5700 lot_625_32-2 lot girilmiş alıştı bekleyen varmı eğer varsa elinizde 0.22 den gönderin bana

7.  Alıntı Originally Posted by teksas Yazıyı Oku
    Özgür bey 0.22 de ayrı ayrı girilmiş 5700 lot_625_32-2 lot girilmiş alıştı bekleyen varmı eğer varsa elinizde 0.22 den gönderin bana
    0,22 den girdiğiniz kaç lot 5700 ve 625322 lot mu güldürmeyin beni 😂😂😂Şu an 22 den satmak için sırada bekleyen

22 den o kadar alış girseniz eksi 100 bin olmazdı..Siz dalga mı geçiyorsunuz ya da bizi bir şey bilmiyor mu sanıyorsunuz..

8. Niye ekran görüntüsü atamıyorum buraya
    Alış aktif 0.22 mi

Sayfa 498/651 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •