Originally Posted by
1BRAH1M
100.000 im yok henüz insallah haftaya kadar tamamlamýþ olacaðým;)
Niye DGZTE tekrar yazayým da zarar saðlamayayým. Bir zahmet 2017 faaliyet raporunu okursa yatýrýmcý arkadaþlarým herþey çok açýk anlatýlýyor orada altý üstü 76 sayfa okuyacaksýnýz.
Þirketin kasasýnda 106 milyon nakit 8 milyon tahvil 55 milyon kýsa vadeli alacak olmak uzere toplam 161 milyon nakit benzeri kaynaðý var.
Tüm dogan medya grubu hürriyet kanald cnn turk dekart vb. Hepsinin faaliyetlerini sürdürdüðü yillik 8 milyon kira aldigi yönetim binasýnýn deðeri 227 milyon. Bu gayrimenkulü almadan dogan grubunun medya bölümünü alamazsýn. Her halükarda almak zorundalar bunu üstelik bu bilancodaki deðeri satýþ konusu olunca bu fiyatýn epey üstü hesaplanacak.
Hürriyetten daha yeni 39 milyona arsa aldý. Bunuda ekleyelim satýþ fiyatýna.
Öncü giriþimde %25 payý var. 20 milyon aktarmýþ oraya geçen sene 6 milyon kâr gelmiþ suanki bilanço deðeri 26 milyon. Satýþta ne kadar fiyat bicilecek yada satýlacaðýný bakacaz buna.
Ve iste en kritik konu. Tum bu degerlere ilave gelecek Posta fanatýk kaça satýlacak. Bilancodaki deðerine vaktinizi hiç. Yorulmayýn ben soyleyeyim. 2003 den beri 60 milyon. Yaný dogan gazetenin 460milyon özkaynaklarý içinde posta ve fanatýk 60 milyon olarak duruyor.
Þimdi bu posta ve fanatýk satýþý toplandiginda hürriyetten çok daha fazla tiraja sahip. Ama ne hikmetse 60 milyon olarak bilançoda yer alýyor.
Yýllardýr bu saçmamakla hisse fiyatý ni baskýladilar. E þimdi satýþ gündemde sizce kaça satýlacak. Hürriyetin piyasa deðeri 850 milyon þuan.
Yaný senin anlayacaðýn buradaki oyun tarihin en büyük oyunu olacak uyanýk olun. 1000 liraya telefon alýrken 50 yere soruyorsunuz. Faaliyet raporunu bilançosunu bilmeden hisse almak hele böyle bir þans yakalamýþken yok dohol 2 kademe düþtü hürriyet- 10 yaptý bende satayim demek elindeki altýný eskiciye satmaya çalýþmaya benziyor. Ekraný kapatýn rahat olun posta ve fanatýk 60 milyon etmez diyorsa da sat geç burada hiç durma zaten.
Siz borsacisiniz tebrik ederim.
Ahlar vahlar beklenen sey ben olsam dalani mahvederim bu tahtaya da o kadar kuvvetimiz yok
Insallah basarlar yarin da bizde ilave yapariz zaten ben alinca belli olur.
Dgzteyi yapan spek arkadasimizin biraz daha lotunu alalim sabah asuzunun durumuna gore.
1 dgzte:6 hurgz
Iyi aksamlar
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer Ýmleri