Sayfa 18/718 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 137 - 144 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sayın OSMANLI;Soruları siz hazırlayın,Sorgusunu ben yapayım..
    Müco ve Avaneleri'ni biraz terleteyim.(bugün teknosa da yaptığım gibi.)
    İşte sizi direkt ilgilendiren bir konu. İHGZT konusunda yazdığım gayrimenkul mevzusu.
    Aynı gayrimenkul İHGZT'de daha yüksek değerde görünüyor.
    Resmin çıktısını alıp sorabilirsiniz.
    Bilançoya göre farklı yerlerden söz etmiyorlar. Ya da o kadar bilgiyle anlaşılmıyor.

İHGZT'ye de katılacaksanız onun için de bakalım. En önemli mevzu son bilançodaki sponsorluk ve son çeyrekteki giderlerin aşırı artması durumu.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bende ,Enver Ören zamanından kalma 62.Kuruş maliyetli bu İHYAY Kazığı var.Yanıma gelip giden bir arkadaşımda da İHGZT var.
    Toplantıya Beraber gitmeyi planlıyoruz.
    Zaten Toplantı aynı bina da ve aynı günde.1-2 saat arayla.
    Her 2 Toplantıya da katılabiliriz.
    Kazık soruları şimdiden ,Sizin yardımınızla da hazırlayayım,Not alayım ki Bana kolaylık olsun..
    Mesela;Hissenizin-Şirketinizin Borsa Fiyatı 40.Kuruş.Bu fiyattan Şirketin tamamını Bana Satarmıısnız.? Nasıl olsa kaar da etmiyor.
    Yok satmayız diyorsanız,Hissenizin fiyatı Niye 1.Sakız parası.?
    Gibi,Sulandırılmamış,Katı sorular...

3. İyice sıktı bu ne dengesiz hareketler

4. Şu hadisi hatırlat yeter;

Ebû Hüreyre demiştir ki: Resûlullah (asm) (şöyle) buyurmuştur:
    “İnsan öldüğü zaman (bütün) amel(ler)i kendisinden kesilir. Ancak üç şey müstesna; sadaka-i cariye, faydalanılan ilim ve kendisine dua eden mümin evlâd." (Müslim, vasıyye 14; Tirmizi, ahkam 36; Meşâî, vesaya 8; Ahmed b. Hanbel 11-372; Darimî, mukaddime 46, Ebu Davud, vasiyet)

5. bravo galip öztürke brüt takasa alınan hisseleri için spk da fetocu var diye REİSE şikayet etmiş....bizim mücahitte böyle cesaret var mı.. ihyay için şikayet etsin...

http://www.borsagundem.com/haber/tug...usmasi/1179979

6.  Alıntı Originally Posted by abraham757575 Yazıyı Oku
    bravo galip öztürke brüt takasa alınan hisseleri için spk da fetocu var diye REİSE şikayet etmiş....bizim mücahitte böyle cesaret var mı.. ihyay için şikayet etsin...

http://www.borsagundem.com/haber/tug...usmasi/1179979
    Ödlek,korkak mücahit aman ben etliye sütlüye karışmayayım aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdinde yüreksiz herif.. Ama brüt takas işide onun işine geliyor adeta ballı kaymak gibi oldu onun için SPKalıların kararı ..Rahmetli Enver Ağabey'inde şansızlığı mücahit gibi bir evlada sahip olmak ve şirketleri emanet edecek EL EMİN bir evladının bulunmaması ..Allah rahmet eylesin cümle geçmişlerimize ve Enver ağabeyede..

7. VAY BE..BİR ADET AL 41 BİR ADET SAT 39 BİZİMKİ kIRŞEHİRLİ ANLAŞILAN 40'A DOKUNDURTMUYOR..

8. Brüt takastan öte yaptırım ne olabilir acaba..Şimdide brüt takasta arttın diye bir yaptırım yermiyiz acaba..Allah'ım bizi şu borsa illetinden kurtar hayırlısıyla...YTD

Sayfa 18/718 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •