uzun vade bekliyosan sıkıntı yok, al-sat yapıyosan çıktığında sat düştüğünde al mademdirenç destek noktalarını takip et.
Öncelikle şunu ortaya koymamız lazım, Vakko'nun hikayesi satılma değil uluslararası güçlü bir ortaklık kurma süreci. Farkeder mi derseniz , her iki durumda da hissenin çok güçleneceği ve değerleneceği aşikar. Stratejik ortaklık süreci de öyle 3 ay 5 aylık bir olay değil belki 1 belki 2 sene sürecek belki de yarın imzalar atılacak. Bu işin stratejisi sabırla beklemekten geçer. Bekleyen de ilka kazanacak değil , kaybetme olasılığı tabi ki var. Bu iş hisseye inanmaya ve sonuçlarını şimdiden kabul etmeye bağlı. Herkese hayırlı kazançlar.( kişisel yorumumdur)
beklentiyi kullaniyor yukaci cikar kitle asagidan al yukari cikar kitle aynen boyle.
banvit soyle gelisti, 4.00 - 6.60 - 5.00 - 8.46 - 6.00 (buradan ben aldim ve haftasonu haber cikti BRF ) buradan 10 TL yaptilar en ciktim.. Bu vakoda bu hikayenin hicbirisi yok zira satilacak yada stratejik ortak firma ismi bile daha yok ortaa.. Sirket aciklama yapmiyorki arkaas .. YTD
Benim gözlemim; hisse toplanmaya dewam ediyor kademelerden görebildiğim bu varsa yanlışım düzeltin arkadşlr
Ytd
Yer İmleri