Sayfa 293/735 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    temettu verdi omerfaruk hocam..saglam artida
    öyle tabi ama şuan verdiğini almış görünüyor

2.  Alıntı Originally Posted by omerfaruk Yazıyı Oku
    öyle tabi ama şuan verdiğini almış görünüyor
    yaninda da nakit

3.  Alıntı Originally Posted by omerfaruk Yazıyı Oku
    elinizdeki kağıdın kıymetini bilin bence,bi daha buralardan bulamazsınız ytd.
    Yükseltip yükseltip malı kitliyor millete.
    YTD.

4. uzun vade bekliyosan sıkıntı yok, al-sat yapıyosan çıktığında sat düştüğünde al madem direnç destek noktalarını takip et.

5.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    Turkiye piyasasi artik iyice oyuncak oldu, su piyasaya bak THYAO %3 yapmis Tupras %4 yapmis endeks yerlerde surunuyyor.. ne tuhaf bir tablo var bistte ...vakko denilen sirketin satilacagi haberi cikmis iki ay evvel , yerlerde surunuyo...beklentiyi alacak spek te bile hic istah yok bu vakkonun...
    Öncelikle şunu ortaya koymamız lazım, Vakko'nun hikayesi satılma değil uluslararası güçlü bir ortaklık kurma süreci. Farkeder mi derseniz , her iki durumda da hissenin çok güçleneceği ve değerleneceği aşikar. Stratejik ortaklık süreci de öyle 3 ay 5 aylık bir olay değil belki 1 belki 2 sene sürecek belki de yarın imzalar atılacak. Bu işin stratejisi sabırla beklemekten geçer. Bekleyen de ilka kazanacak değil , kaybetme olasılığı tabi ki var. Bu iş hisseye inanmaya ve sonuçlarını şimdiden kabul etmeye bağlı. Herkese hayırlı kazançlar.( kişisel yorumumdur)

6. beklentiyi kullaniyor yukaci cikar kitle asagidan al yukari cikar kitle aynen boyle.

7. banvit soyle gelisti, 4.00 - 6.60 - 5.00 - 8.46 - 6.00 (buradan ben aldim ve haftasonu haber cikti BRF ) buradan 10 TL yaptilar en ciktim.. Bu vakoda bu hikayenin hicbirisi yok zira satilacak yada stratejik ortak firma ismi bile daha yok ortaa.. Sirket aciklama yapmiyorki arkaas .. YTD

8. Benim gözlemim; hisse toplanmaya dewam ediyor kademelerden görebildiğim bu varsa yanlışım düzeltin arkadşlr

Ytd

Sayfa 293/735 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •