Yarın,marka kullanım bedeli açıklanacak.
Yarın,marka kullanım bedeli açıklanacak.
Sayın kitapçı anele den sonra tekrar aynı gemideyiz umarım oradaki kaderi yaşamayız.
Burada öyle süper bilançolar beklemiyoruz hissemiz ucuz , vasatın üzeri bir futbolcu nun 4 yıllık sözleşmesi kadar 20.mn usd , koca fabrika. ben bu mukayeseye fena halde taktım, Aneleyi hala çözebilmiş de değillim vazgeçmiş te değilim gözüm üzerinde , sonuç hayr olur inşaallah, aynı hisselerde buluşmak ise aklın yolu birdir piyasadaki oyuncular görmüyosa , yada ben erken görüp çok fazla beklemek zorunda kalıyorsam , bu da benim kaderim kısmetim diyeceğim..
anele'nin patronunun ismi rido değilde Ahmet , mehmet olsa , şu kötü dediğimiz bilançoyla bile 7 liranın üzerinde bir yerlerde seyrediyor olurdu.... ytd
bedelsizle igili soruya cevap vemek istemiyorum , değişen birşey olmayacak , hisse sayımız artacak , tutar aynı, bütün parayı bozdurmak gibi , kafa yormaya değmez yüksek bedelsiz olsa millet üşüşür hisse ralli yapar o ayrı. kısaca yuvarlak rakam yazayım tam orana bakmadım bile gerisini sen düşün hisse senedimizin sayı % 25 oranında çoğalacak fiyatıda o kadar düşecek..oranı yuvarladım , çünkü gerçekten tam rakamı bilmiyor ve ilgilenmiyorum....
Mastori Ustadin gidisi bir milattir. Yillarini verdi, sorumluluk duydu ve hic aksatmadi yolu acik olsun. Silver icin benim performans gostergemdi:Iki Mastori mesaji arasi bir haftaysa bu kagit ucar!.. Artik yeni gostergeler bulmak lazim demek ki! Bu arada top seslerinde alip, zafer nidalarinda satmak lazim her daim!... Bu arada bedelsiz iyidir, kagidin yeniden dagitilmasi gibi, fiyatin goze ucuz gelmesi gibi... Harwket getirir, bucuklu lotunuz olur portfoyunuzun hep bir taraflarinda durur ve kolay kolay vedalasamazsiniz filan... Sonuc olarak bedelsizin algisi iyidir, degisen bir sey olmasa da...Bol kazanclar...Yatirim tavsiyesi degildir...
Kitapçı içimiz dışımız hisseyle iligili verileri konuşmak biz hiç başka bir şey konuşmayacak mıyız
E burası hisse forumu başka ne konuşacağız demeyeceğim bir kitaptan bahsedeceğim
Tamam ya şöyle biraz konudan uzaklaşalım kafamız dağılır
Paulo coelho' nun bir kitabı var (SİMYACI) okuyalı çook oldu kahramanının ismini bile unuttum ama herkesin okuması lazım
E kısaca anlatsan bize kitap okuyamıyoruz , şu sanal alem hayatımıza girdiğinden beriye
Haklısınız maalesef öyle oldu ben kısaca anlatayım ama siz genede bir fırsatını bulup okuyun derim
Romanın kahramanı bakımsız bir dükkana girer , içerisinde in cin top oynuyordur ,orayı temizler düzene , koyar, vitrini süsler ve işler yoluna girer , müşteri dolup taşar
E şimdi bunu hisseyle de ilişkilendir kitapçı
İlişkisi şu SİMYACI gibi birisi lazım bizim firmaya şöyle çekip çevirecek yıldızını parlatacak reklamları milletin diline düşecek hani şu COLA TURKA 'nın reklamı vardı ya onun gibi , bak gör o zaman satışların patlamasını ,hissenin uçuşunu
Ben sn . İZCİ yİ öneriyorum yönetime tam da SİMYACI'nın kahramanı gibi .... YTD
kitabı pazarlamıyorsun demi kitapçı
Yok valla emekliyim kitabevim de yok, buradan iyi bir sermaye yaparsam hayalimde kocaman bir kitabevi açmak var
Ümit aktaşın bir cümlesi var çok beğeniyorum ,galiba şöyle bir şeydi (mealen)
''insanlar arasında renk, dil, soy, sop, siyah, beyaz , zengin, fakir ayırımı yapılarak birinci ikinci, üçüncü sınıf diye ayrılamaz, illada bir sınıflandırma olacak sa kitap okuyanlar ve okumayanlar diye bir sınıflandırma yapılabilir..
Son düzenleme : kitapci0; 30-03-2018 saat: 09:42.
Sağolun, eksik olmayın abi. Sizin de temel bilginiz üst düzeyde. Şu üç aylıklar bir gelsin bakalım, parlatabileceğimiz güzel bir hisse bulmak için hep beraber elimizden geleni yapalım, paçaları bir sıvayalım inşallah.
Öncelikli olarak burası, daha iyisi olabilir mi, bilançoları bir görelim. Pirinci ararken bulgurdan da olabiliriz, kısmet.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri