Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

1. Selam millet. Buraya yazayim dedim
    Alkolden ehliyetimi kaptirdim. 123 promil.
    11 yil oncede kaptirmistim . O silinmiştir.
    Trafik cezasi uzerine. Kamu davasi da açılacakmış. Ilk kez duydum bunu.
    Sonunda para cezasi veya baska bir durum oluyor mu.
    Sicilimde sikinti yok.

2. Alkollü araç kullanmadığımız için konu hakkında bilgi sahibi değiliz,geçmiş olsun.
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz icin tesekkurler , karşı taraf motorsiklet olan ameliyat oldu şükür iyi , bizde de yengemin önceden platin olan ayağında bir sorun var onu düzeltmek icin dun ameliyata alacaklardi ama bazi değerleri uygun olmayınca bugun öğleden sonraya kaldı . Bununla geçmiş olsun çok daha kötü bir durum olabilirdi maalesef motorsiklet kullananlar çok çok dikkatsizler , Allah korudu o hızla gelip çarpmasına rağmen . Tekrar tesekkurler .

Reha bey dun aradım sizi kapalıydı telefonunuz , telesekreterdeki sesli mesaj bırakmıştım , umarım aldınız .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Mustafa beylen görüştük, korkumdan arayamıyordum iyi oldu.

Kazanın iyisi olmaz, ehven-i şer ile kurtulmuşuz diyelim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Selim beylenle görüştük, emme ortak bir payda da buluşamadık!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Selim abiylede ben görüştüm Hamdi bey haftasonu müsait değilmiş bu yüzden Selim abi ilerki haftada haber verip hep beraber önce Eskişehir sonra Ankara ziyareti yapalım sadece yemek icin İstanbul’dan Eskişehir’e gelip dönmek zor olur dedi .

Reha bey zaten benim hazırım ne zaman derseniz gelirim demişti ona göre bir ayar yapacağız sanırım

Orta noktada bulunamazsak Reha bey ile haftaya köfteci Yusuf abimize ziyarete gider, elini öper yemegimizi yeriz sonra Selim abinin uygun olduğu hafta hep beraber Ankara’ya kısa tur yaparız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Mustafa beylen görüştük, korkumdan arayamıyordum iyi oldu.

Kazanın iyisi olmaz, ehven-i şer ile kurtulmuşuz diyelim.
    Düşüncenize tesekkurler , bununla atlattılar Allah beterinden korudu, hayırlısıyla ameliyatlıda olsun bitsin rahat edeceğiz . Çok daha beteri olabilirdi buna da şükür .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    FB.C.Bursa
    Gönderi
    838
    Geçmiş olsun Mustafa Bey.

Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları