O zaman ZikCoin almakta büyük fayda var. :-)
Ben coin teknolojisine inanıyorum. Ama bunlara değil.
Yeni gelecek olana; SDR veya IMFCoin. Arkasında banka olmayana hiçbir kuruluşu yaşatmazlar. Taaa tapınak şövalyelerinden beri sistem böyle işliyor. Komisyon almadan bu işler olmaz. Aracı mutlaka komisyon alacak. Adına banka dersin başka birşey dersin farketmez.
Şimdikiler ısınma turuydu küçük yatırımcıyı keklediler bence.
bitcoinin arkasında yatan teknoloji iyi hoş güzelde .Degeri dolarla telefuz edilen bir meta doların yerini tutamaz. Bütün bankalar devletler coini para olarak kabul ederse .Bitcoinin hiç bir degeri kalmaz. Sadece sadece bitcoinin çok iyi reklamı yapıldı ve insanların kolay para kazanma hırsı.
bitcoin 2000 dolar sevıyelerıne düşer ve uzun bır sure o sevıyede kalır.
Usd/try 3,9442 +0,0016 +0,04%
gau/try 167,994 -2,886 -1,69%
usd/zar 11,8197 -0,0196 -0,17%
eur/try 4,8618 +0,0092 +0,19%
eur/usd 1,2317 +0,0017 +0,14%
gbp/try 5,5381 +0,0111 +0,20%
bir halt olacağı yok.
4 TL maliyetle dolar. Ama kafa rahat.
İki gün önce yatırım uzmanım aradı genç ve ateşli bir çocuk, yaklaşık 10 gün önce dolarları beni ikna ederek ucuza satmama sebep oldu![]()
Dolar 4 seviyesinin hafif üzeride çok karamsarlık tavan yapmış bana sattıklarımızı geri koyalım abi dedi, kendisine 2 şey söyledim.
1- Dolar 4 TL iken paramı 1 yıl vadeye koysam 4.50 TL ye sabitliyor oluyorum değil mi dedim? onayladı ama dedi dolarda kısa süreli hızlı yükselişten para kazanılır dedi, iyi dedim sen bana o fırsatı kaçırttın dedim...
2- Doları şu anda 1 şartla alırım diye ekledim 4 TL'nin üzerinde 3 gün kapanış yaparsa tekrar girerim diye ekledim kapandığında ara dedim tamam sen bilirsin dedi..
Tekrar ona uyup 4 üzerinden Dolar alsaydım şimdi onu dolma oyacağı ile oyardım.
" Tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir."
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Dolar/TL; Dün 4.01 üzerine ataklarında kalıcı görüntüsünü gün boyunca sürdüren dolarda akşama saatlerinde önce 4 TL ardından 3.98/3.96 ve gün sonunda 3.94 seviyesine geri çekilmesinde; Trump ın Suriye den Çekiliyoruz açıklamaları. Doların tüm para birimleri karşındaki değer kaybı etkiliydi. Geri çekilmenin devam etmesi durumunda 3.92ve 3.90 destekler olurken yukarı yönlü hareketlenmelerde 3.94/3.98 hedef değerler.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri