Sayfa 148/1023 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Şekilde görüldüğü üzere..Yemişim hacizi..

.
    yav hiç sorma.... çevremdeki herkes borçlu .....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yapma, coinler borsalardaki oluşacak sıkıntıların öncüleri bence..para azalınca ne olur, balonlar hava kaçırır..

Yeğen dinlemedi , o kadar üstü kapalıda olsa uyardık..3,7'lerden dolar sattı , coin aldı..
    Hocam coin deyip hafife almayin. 1 haftada trx'in verdigi kari bu yasima kadar hicbiyerden almadim ben.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    her geçen zaman global piaysalardaki çöküşü hızlandıracak....artçıları ile şöyle bir yokladılar
    Dostum nihayetinde sentral bankerlerin izin verdiği ölçüde diyelim..piyasaların yıkılıp gitmesine, kısaca bir çuval incirin mahvolmasına pek izin vermezler diye düşünüyorum..ancak önden bir kısım Junk'lar sistemin bekası için telef edilebilir..onlar içinde IMF tedbir aldı; ''safety net' diyorlar, ağa düşenleri topluyacaklar..

Alıntı Originally Posted by yenler83 Yazıyı Oku
    Hocam coin deyip hafife almayin. 1 haftada trx'in verdigi kari bu yasima kadar hicbiyerden almadim ben.
    Doğrudur..o kısmını bilmiyorum..selamlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Dostum nihayetinde sentral bankerlerin izin verdiği ölçüde diyelim..piyasaların yıkılıp gitmesine, kısaca bir çuval incirin mahvolmasına pek izin vermezler diye düşünüyorum..ancak önden bir kısım Junk'lar sistemin bekası için telef edilebilir..onlar içinde IMF tedbir aldı; ''safety net' diyorlar, ağa düşenleri topluyacaklar..

Doğrudur..o kısmını bilmiyorum..selamlar..
    valla dostum bu sefer hiç öyle olacak gibi durmuyor...neden mi? bir 3-5 yıl içinde yeni bir resesyon dalgası yayılacak...bu sefer para basmalarıda kurtaramıyacak....bunu biliyorlar..mümkün olduğunca faiz artırmak durumundalar..yoksa cepkhaneleri tam takır kalacakj..farkındalar...aslında bu korumacı politikaların başında da bu endişe yatıyor...mümkün olduğunca ekonomileri korumaya alma çabası içine girdi abd.içteki tüketimi artırıp, cari açığı kapatma derdindeler...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    valla dostum bu sefer hiç öyle olacak gibi durmuyor...neden mi? bir 3-5 yıl içinde yeni bir resesyon dalgası yayılacak...bu sefer para basmalarıda kurtaramıyacak....bunu biliyorlar..mümkün olduğunca faiz artırmak durumundalar..yoksa cepkhaneleri tam takır kalacakj..farkındalar...aslında bu korumacı politikaların başında da bu endişe yatıyor...mümkün olduğunca ekonomileri korumaya alma çabası içine girdi abd.içteki tüketimi artırıp, cari açığı kapatma derdindeler...
    ABD kendini kurtarırda diğerleri ne pok yiyecek belli değil..Geçen gün Fransa MB başkanı oluşabilecek bir krizde ne halt edeceğiz diye sorguluyordu..haklıda..

Jim Richards'da FED'in esas amacının diğer bir finansal kriz oluşmadan faiz oranlarını 3'e, bilançosunuda 2.5 trilyon dolara indirmek olduğunu söylüyordu..ki ihtiyaç duyduğunda faiz indirimlerine ve QE'lere başvurabilsin..

6. Küçük yatırımcı bir yerde aşırı yoğunlaşırsa o hayatta yürümez. En azından beklendiği kadar yürümez. Ya terse düşer, ya terse çıkar, ya yataya sarar mal dağıtılır...

Küçük yatırımcı ters indikatördür.

Bkz... ZikCoin... çaycısı simitçisi bile ZartCoin aldım ZurtCoin aldım diyordu... onları öptüler... Twitter’dan büyük meşhur danışmanlardan küçük yatırımcıya pazarlayanlar oldu... yok gelecek bu... yok adalet... yok bankacılık bitti... yok yeni düzen... yedirdiler... küçük yatırımcıya... hikayeyi sattılar...

USDTRY de de son zamanlarda aşırı haber çıkıyor medya da. Bu haberler azalana kadar yataya sarabilir. Buralarda konsolide olabilir bir süre.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Vatan için dolar aldık. Memlekette vatan sevgisi kalmamış�� İki sefer dir tepeden alıyorum. Zar zor zararı azaltıyor ama yinede zarar da oluyorum. Beni yine biste atacaklar.

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcı bir yerde aşırı yoğunlaşırsa o hayatta yürümez. En azından beklendiği kadar yürümez. Ya terse düşer, ya terse çıkar, ya yataya sarar mal dağıtılır...

Küçük yatırımcı ters indikatördür.

Bkz... ZikCoin... çaycısı simitçisi bile ZartCoin aldım ZurtCoin aldım diyordu... onları öptüler... Twitter’dan büyük meşhur danışmanlardan küçük yatırımcıya pazarlayanlar oldu... yok gelecek bu... yok adalet... yok bankacılık bitti... yok yeni düzen... yedirdiler... küçük yatırımcıya... hikayeyi sattılar...

USDTRY de de son zamanlarda aşırı haber çıkıyor medya da. Bu haberler azalana kadar yataya sarabilir. Buralarda konsolide olabilir bir süre.
    hep aynı basmakalıp cümleler.... nedir bu coin düşmanlığı anlamak mümkün değil,kafan basmıyorsa yorum yapma. bu kafalara göre matbaa falanda bulunmamalıydı,hattatlar işsiz kalmazdı .coinler dünyanın her yanına devletlere takılmadan saniyeler içinde para transfer ediyor. evet bu teknolojiye sen patlasanda çatlasanda yatırımlarım sürüyor.

8. Teknik avcısı bunlar. Neyse memleketin hali ortada dxy ne zaman toparlar o zaman trende oynayacağım. Ha 60 dakikalık ta he fibo hem trend noktasında kırarsa aynen satış.

Sayfa 148/1023 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •