4 tane 100 mü.? 7 yıl bekle 400 ye sat.bence bu hisse hak ediyor. YTD
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 yıldır bekle 400 SAT . olsun hayali de çok güzel hocam
selamlar ve bol kazançlar. arada yüksek hedefler gösteren arkadaşlarımız oluyor. bu değerler bir temenni mi? yoksa bu arsa parası ve sermaye arttırımı beklentisinin teknik sonucu mu? bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın. örnek olarak arsa parası x lira bu y ye yansırsa fiyat z olabilir. sermaye yüzde ? bedelsiz arttırılırsa hisse fiyatı yüzde ? artar gibi....
teşekkürler.
dostum arkadaşların verdgi fiat hayalde olsa temennide olsa. ..beklentideyiz.uzun zamandır burda dostlar..bu fiatlar olumu olmazmı tahta yapıcı bilir .sermaye artışını kullanır çeker .yukarı .güzel bilanço açıklar çeker yukarı.arsa parasını kullanır çeker yukarı .bunlar namussuz tahta yapıcının vicdanına kalmış.200 ..milyonluk satış yap kar etme . devlet bunların tepesine binmeli maliye binmeli ..spk demiyorum.bizim spk ..uyuyor.batan şirketi içi boş şirketi .masa sandalye şirketi .devasa fiata .halka pazarlatır.ses çıkartmaz.bir kaç ay sonra .hisseler satıldıysa .gözaltı pazarına at sonra .iflas .spk seyretsin.şu batan firmaların hesabını sormalılar .sen nerdesin nasıl inceledin.yatırımcıyı zarara uğratmanın hesabı sorulmalı.bunu yazdım çünkü.bizde.200.milyonluk satış yapıyoruz.yıllardır büyüyür.satışı artıyor .batmıyor.batsana namussuz.kar edemiyorsan bat.yıllardır zarar zarar zarar.arada küçük üç beş yılda bir kar ......SPK ..UYUYOR.....MALİYE .UYUYOR.....VERGİ MEMURLARI TEFTİŞ ETMİYOR.....EN AZ YÜZDE 40 ..KARLA ÇALIŞIYORDUR.BUDA YILDA..80 .MİLYON EDER.....DİKKAT..BİZ .YÜZDE ...10 ..KAR İSTİYORUZ....O BİLE..20 .MİLYON EDER..HİSSE .O FİATLARI BULUR GEÇER BİLE....BURDA.NAMUSUZLUK VAR.......HER KES GÖREVİNİ YAPMALI...SPK..MALİYE..VERGİ.DAİRESİ..DEVLET BUNA EL ATMALI...YAZIN ARKADAŞLAR HER YERE FAKS ÇEKİN SES ÇIKSIN .
Bu kadar da olmaz 600 [emoji15]
Yer İmleri