Sayfa 712/948 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    e hadi hayılı olsun diyelim
    Yalnız hissenin kar alma , dinlenme dönemlerini değerlendire bilmek gerek, birkaç hisse belirleyip , farklı zamanlarda hareket eden , birinin dinleneceği dönemde diğeri dinlenmesini tamamlamış sa parite uygulama çok tatlı karlar getirebilir ,parite uygulayacağımız hisse mutlaka yatırım yapılabilecek temel verilere sahip olmalı , olur da dinlenecek diye sattığımız hisse giderse arayı kapatabilecek durumda olmalı pişman etmemeli. örnek şuan ki durumum , bir ara blcyt ye oradan durdoya gittim silvri % 30 fazla alabildim ,blcyt'den zamansız az karla çıktığım için şu an ancak yerine koyabiliyorum % 2 ancak fazlam var , YTD

2. Eğer haber iise seans içinde vermezler vergi dairesi bilançosu gibi muvazalı bi haberse hemen yapıştırırlar. Şu saate kadar hacim 427.000 bu konuda emeği geçenler mutludur umarım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Yalnız hissenin kar alma , dinlenme dönemlerini değerlendire bilmek gerek, birkaç hisse belirleyip , farklı zamanlarda hareket eden , birinin dinleneceği dönemde diğeri dinlenmesini tamamlamış sa parite uygulama çok tatlı karlar getirebilir ,parite uygulayacağımız hisse mutlaka yatırım yapılabilecek temel verilere sahip olmalı , olur da dinlenecek diye sattığımız hisse giderse arayı kapatabilecek durumda olmalı pişman etmemeli. örnek şuan ki durumum , bir ara blcyt ye oradan durdoya gittim silvri % 30 fazla alabildim ,blcyt'den zamansız az karla çıktığım için şu an ancak yerine koyabiliyorum % 2 ancak fazlam var , YTD
    Ben aslen enerji yatırımcısıyım... Reelde de... Borsada da... AYEN'de, ZOREN'de 2018'de olacakları hep biliyordum aslında... Ama dedimki geçen senenin 2. yarısında daha var bunlar 2018'de adam olacak... AYEN'de Hüseyin Türker 3 yıldır ilmik ilmik örüyordu bugünlerde çıkacağı rakamları... Her gün Hüseyin'in alım satımlarını KAP'tan, şirketin günlük üretimlerini EPİAŞ'tan takip ettim..

ZOREN'de 1,30 larda iken geçen sene bu yıl gelecek 3-6-9-12 aylık kar rakamlarını hesapladım..

Ama ne yaptım? Önce AYEN'i 5'i bir türlü geçemedi diye 4,70'ten, sonra ZOREN'i bana göre iyi bilançoya rağmen 1,8'den 1,5'ye düştü diye 1,5'den sattım... Güya onlar 2018'i bekleyecekti bende o arada başka hisselerden kar edip daha çok alacaktım onlardan...

Sonra ne oldu?

Hareket erken başladı oralarda.. Kaçtı elimden temelini günlük kesecekleri faturalarına kadar bildiğim güzelim kuşlar.. Sağlam sinir istiyor TRADER'lik... Denedim baktım... Bende de o yokmuş....

Yapabilene helal olsun...

4. Bunu nasıl başarıyor bu spek...................................

5. karakus66 siz güven karakuş musunuz , oda 66 lıydı hatırladığım kadarıyla

6. Yok hocam ismail karakus memleket yozgat

7.  Alıntı Originally Posted by Karakus66 Yazıyı Oku
    Yok hocam ismail karakus memleket yozgat
    teşekkürler

8. Sn.kitapcı0 gitmeyi planladığımız mekanı paylaşırsanız çok memnun olurum. Gerçekten tad vermiyor artık yeşil gözlü.

Sayfa 712/948 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •