Sayfa 717/948 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Şimdilik kalanlar ve yeni gelen ortaklarla tekkeyi bekliyoruz hep beraber , unutmayalım teknik olarak 8'den geriye başladık , pt'si 5( beş) diyeceğiz, sn.umk ve hissede olan tüm ortaklar , yalnız , şunu bir kez daha diyeyim , zaten uygulamada öyledir de , yapılınca boşuna sorgulayıp dururuz , herkes kendi kararını kendisi veriyor , ve niye gitti niye sattı , sorgulamıyoruz , geleceği bilmiyoruz ki, yarın bir bakmışsınız doğan grubunda olduğu gibi, bir başka hisseyi tetikleyici bir haber düşer , satıp oraya dalmışız, veye silvr' da olumsuz bir haber gelmiş satıp kaçmışız , veya hiç bir şey olmamış ama yinede satmışız bunlar bu piyasada olağan şeyler, hiç planlamdığımız şeyleri yapabiliyoruz..ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Asıl knox çıldıracak. Zenci bir arkadaş edinmesi, camişli olması, kerata vs. mizah, nükte ve hicivi barındırıyor. Fakat bu yazıların da altı dolu, bir şekilde yaşandı bunlar...
    Ben kendiyle dalga geçmeyi seven ve tekrarlayan biriyimdir.
    uche nin aklıma gelmesi ki fb de çalışan bir arkadaşımdan zamanında efsanevi idman sonrası duş anıları dinlemiş ve ebru gündeş için üzülmüş biri olarak, durumun göstergesidir sanırım.
    Sıkıntı yok yani.
    Ancak altı doludur demenizde tuz biber olmuş konuya.

3.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Duymadım görmedim bilmiyorum sadece temenni gerçekleşmeyecek bir temenni.
    Birkaç yıl önce imtiyaz hisseler için çalışma yapılmıştı ve şirketlere süre verilmişti...Sonra ne olduysa bununla ilgili çalışmalar bıçak gibi kesildi...Umarım tez zamanda bu imtiyazlı hisse saçmalığı ortadan kalkar....Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Ben kendiyle dalga geçmeyi seven ve tekrarlayan biriyimdir.
    uche nin aklıma gelmesi ki fb de çalışan bir arkadaşımdan zamanında efsanevi idman sonrası duş anıları dinlemiş ve ebru gündeş için üzülmüş biri olarak, durumun göstergesidir sanırım.
    Sıkıntı yok yani.
    Ancak altı doludur demenizde tuz biber olmuş konuya.
    YAZAR , yakından takip edildiğimizi ifade etmek için mizah (hiciv)sanatını kullanmıştır . Gerçekten diyaloğun altı doludur , orada sıkıntı yoktur....
    Son düzenleme : kitapci0; 02-04-2018 saat: 00:09.

5. Acıklama sırketımız ıle sılverlıne ev gereclerı satıs ve pazarlama a.s.arasında2014 yılı ve ızleyen yıllara ılıskın yapılan ve03.11.2014tarıhınde kapda ılan edılen marka kullanım sozlesmesıkapsamında 01 ocak 2018 -31 mart 2018 tarıhlerı arasındasırketımızuretımı dısında sılverlıne ve estymarkalı urunlerın satısından dolayısılverlıne ev gereclerı satıs vepazarlama a.s. Fırmasından 1.449.178 tl+kdv marka kullanım ucretı fatura karsılıgı tahsıledılecektır.

6. Bedelsiz mi açıklamış

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Acıklama sırketımız ıle sılverlıne ev gereclerı satıs ve pazarlama a.s.arasında2014 yılı ve ızleyen yıllara ılıskın yapılan ve03.11.2014tarıhınde kapda ılan edılen marka kullanım sozlesmesıkapsamında 01 ocak 2018 -31 mart 2018 tarıhlerı arasındasırketımızuretımı dısında sılverlıne ve estymarkalı urunlerın satısından dolayısılverlıne ev gereclerı satıs vepazarlama a.s. Fırmasından 1.449.178 tl+kdv marka kullanım ucretı fatura karsılıgı tahsıledılecektır.
    geçen yıla göre yuzde 30 artış var tahsilatta,demekki satışlar gayet iyi
    Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Şirketimiz ile Silverline Ev Gereçleri Satış ve Pazarlama A.Ş. arasında 2014 yılı ve izleyen yıllara ilişkin yapılan ve 03.11.2014 tarihinde KAP da ilan edilen marka kullanım sözleşmesi kapsamında 01 Ocak 2018 -31 Mart 2018 tarihleri arasında şirketimiz üretimi dışında SİLVERLİNE ve ESTY markalı ürünlerin satışından dolayı SİLVERLİNE EV GEREÇLERİ SATIŞ ve PAZARLAMA A.Ş. firmasından 1.449.178 TL +KDV marka kullanım ücreti fatura karşılığı tahsil edilecektir.

Geçen yıl aynı döneme göre iyi, 2., 3. ve 4. çeyreklere göre kötü bir rakam... 1. çeyrek dönemsel olarak düşük bir dönem midir? Bilemedim..

Sayfa 717/948 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •