-
400.000 imar bankası tasarruf sahibine şunu düşündürmek istiyorum..
Lan aşağılık devlet, gaspçı,terörist.. Uzanlar benim tasarrufumu hortumladıysa sananae? Sana ne oluyor?
Bunu 400.000 imar bankası tasarruf sahibinin hepsi düşünebilmeli...
aşağılık devlet uzanları yok edeceğiz adı altında esasen bizim tasarruflarımızı gasp etmek için operasyon yapmadan önce.. Banka da hiç bir sıkıntı olmadığı , tasarruflarınızın gününde ve eksiksiz tıkır tıkır ödendiğini benden iyi bilirsiniz...
Ben bugün kü parayla 2 milyon tl miktarı çekmek istedğim de paramı 2 saat içinde önüme nakit olarak getirdiler..
Benim uzanlarla uzaktan yakından ilgim yok ve şunu söylüyorum uzanın b enim dediği her şirket, her sermaye, her para tamamen tasarruf sahiplerinin di..
Büyük bir algı mühendisliği yapıldı.. Esasen uzan hiç birşey kaybetmedi .. Devlet kazandı.. Kimin parasını iç etti..? Tabiki bizim paralarımızı sadece kaybeden bizlerdik..
çok derin düşündüğünüz de bunun uzanlar ve devletin tasarruf sahiplerine yaptığı aşağılık bir komplo olabileceğini bile rahatlıkla idrak edebilirsiniz..
Imar bankası olmadan önce uzanların neyi vardı? Devlet operasyon yaptığın da neleri vardı bir irdeleyin..
Bunların hepsi bizlerin tasarruflarıyla oldu.. Devlet uzanların şirketlerine çökmedi tam olarak bizim tasarruflarımızın üstüne çöktü..
400.000 tasarruf sahibinin bu başlığa yolu düşerse bu mesajı mutlaka okumasını diliyorum.
Ve büyük çoğunluğunun aşağılık zihniyete sahip olduğunu bildiğim imar bankası tasarruf sahibinin avukatlarının da..
Saygılar,,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri