Prkme de iyiydi bugün nasıl zarar ettiniz? Diğerlerini izleyeceğim derken bunu kaçırdınız anlaşılan.. 2-3 senet izlemek biri büyük ihtimal zarar yazdırıyor.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Prkme de iyiydi bugün nasıl zarar ettiniz? Diğerlerini izleyeceğim derken bunu kaçırdınız anlaşılan.. 2-3 senet izlemek biri büyük ihtimal zarar yazdırıyor.
Bide yunsa kafamı cama sıkıştırdı. Boynumu çeviremiyorum ahauhauhau :D
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Geçmiş olsun da.. Yarın Sıra da ne var sayın sacro.. Bir kaç gündür orge al- sat bakıyorum marj fazla yok bu aralar.. Taşıyorum aynı zamanda.. Bugün 3 senette çok iyiydi. Yarın da aynı performansı bekliyoruz üstad :D
DITAS inceleyin, ADESE de olur. Geçen hafta bakmıştım, bir arkadaş mesaj atmıştı ama silmişim... Adese'ye ikili dip temiz kalkış yapmış. Bir daha bakayım, onay aldıysa güzel hareketler çekebilir...
29 Mart'ta bakmıştım... Çok güzel hareketler çekmiş bugün... Yola çıkmış diyebiliriz... Elinde olan hayrını görsün... Sabredin kazanır gibi geliyor bana...
Eğitim çalışması, eğitim şart... YTD
Aradaki benzerliği bulana para bedava...
DITAS
![]()
Son düzenleme : egelim; 02-04-2018 saat: 23:49.
Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarı...
Bekliyorum sayın egeli, teşekkürler.
Başkan arkadaşım da #ORGE var demiştin. GK da %150 bedelsiz kararı çıktı. Az önce de (seans sonu) haberi geldi.. İzlemeye devam ediyor musunuz? Bu arada aman girmeyin, şimdi siz bir girince 20-30 bin lot giriş yaparsınız.. 😁 Şimdi bunun belki 10 kademede o kadar lot olmuyor. Ytd
Başkan aman dikkat kademeler çok sığ hala. Ytd
Yer İmleri