Sayfa 171/1023 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    11 Nisan hareketlenmesi başlayabilir...

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Paskalya bayramına atıf var.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tamam kaçırmışım teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    TR'de doların önünü 1 hafta kesmenin maliyeti 3mia dan başlar. perşembe bu miktarda dolar satıldı.
    31 Mart bilançolardaki borçlar için kur düşük tutularak makyajlandı. Kredi yüzdürmeye devam.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    11 Nisan hareketlenmesi başlayabilir...
    İyi, 11 Nisan'a kadar rahatız demekki..Dolar yerine şunu alsaydın bunu alsaydın diyen zekailer buralarda olamayacak..

Ha bu arada 11 Nisan'da ne vardı abi?

5. Bunalınca haber7 ekonomi izliyorum. Halıyla ülke ekonomisi coşturan güzide kanallarda haber hiç bitmiyor. her yıl fındıktan 2 milyar dolar ihracat geliri elde ederken bu sene 1 milyar dolar geldi diye müthiş gelişme şeklinde veriyorlar. Memlekette 5000 ton altın olduğunu iddia edip 1 yılda sadece 60 ton altın toplamayı başarı sananları, Araplardan geleceği iddia edilen yüz milyarlarca dolara kadar insan ümit doluyor. Ne kadar geliştiğimizi düşünüyorum. Sonra buralara bakıyorum rakamlara bakıyorum hüsrana uğruyorum. Kandırıldığımı anlıyorum. Karamsarlığa kapılıyorum. Sonra tekrar mutlu olmak için yandaş haberlere. Ben psikolojik olarak yoruldum.

Doların geleceği forumunda gördüm ZEYTİNYAĞI ihracatımız fena ! artmış demek ki doların yükselişi kaçınılmaz...

Türkiye’de portföy yatırımı yapan yabancı kurumların temsilcilerin geçen perşembe günü Maliye Bakanı Naci Ağbal ile bir araya geldi.

Toplantı sırasında 4 TL civarında olan doların görüşmelerden sonra 3.94 TL’ye gevşemesinde bu görüşmenin etkili olduğu belirtiliyor.

Görüşmede Bakan Ağbal’ın, yabancı yatırımcılara “Dün ekonomi birimleri yoğun çalıştık” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok yakın zamanda ekonomi ile ilgili çok önemli bir paket açıklayacak’ diye konuştuğu kaydedildi.

Toplantıda konuşulanların JP Morgan’da çalışan bir analist tarafından not haline getirilerek yatırımcılara ulaştırıldığı da gelen bilgiler arasında. JP Morgan’ın bu notu HSBC tarafından da paylaşılınca Ankara’da bir kriz yaşandı.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 171/1023 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •