Arkadaş, satmıyorlar demek istemiş galiba hocam
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merrill gün içinde Aldığı kadarını satarak bir işlem yapmış.Günlük gir çık yapmış. Stratejik bir nedeni olabilir. Yabancılar hissede tutunuyorlar demekten kastım genel saklama oranlarında eksilme yok. Sakladıkları lotların dışında günlük gir-çık al-sat hareketleri yaparlar. Önemli olan sakladıkları lotları elden çıkarmamaları.
http://www.vakkoesmod.com
Moda enstütüsü bile var. Bu şirketin hissesinin olması gereken ederi 12-15 lira aralığıdır. Bugüne kadar yürümemesinün nedeni sürekli büyüme trendinde olması nedeniyle zarar açıklaması, temettü kar payı vermemesi bedelsiz sermaye arttırımı yapmaması v.b nedenler sayılabilir. Bu sene itibariyle bu trend pozitif yönde değişmeye başladı. Yıllardan sonra yüksek kar açıklanması, temettü ödemesi, stokların arttırılması v.b kişisel kanaatim bu hisse yürür gider. Satılmaya ortaklığa v.s ihtiyacı yok. Herkese hayırlı kazançlar.( kişisel yorumumdur)
Amerikan borsaları yarın nasıl olur bilinmez arkadaşlar...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi ve finansman dikkatimi çekiyor. Citi son 10 günde genelde alıcı pastasındaydı. Satışta bir kere gördüm o da cüzi miktardı. Bir de saklamada az olsa da süsse var. Yine işbank iştiraki arap-türk bankası ile ortaklığı da olan yatırım finansman da satıcı değil. (Tabii ki yabancı sermaye farklı yerli aracı kurumlar üzerinden de işlem yapabilir bunu bilemeyiz.) Y.t.d
bugün bi %20 yapsa ne güzel olur![]()
Yer İmleri