Sayfa 313/735 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by define Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar, temenniler güzel. Ancak somut verilere dayanmaksızın paylaşılan yazılar zaman kaybına sebep veriyor. Lütfen..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada bir sohbet ortamı var, tabikide herkes temennisini. hayalini, beklentisini yazacak..Nasıl bir zaman kaybına yol açtığını anlayamadım doğrusu sayın define?

2. Forumda bir paylaşım olunca telefonuma uyarı geliyor, önemli bir gelişme/bilgi vs midir diye baktığımda karşılaşılan durum gibi mesela. Acizane fikrimi söyledim, tabi ki istediğinizi yapabilirsiniz sn. Ömerfaruk bey.

3.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    elimizde patladi be Omer kardesim
    daha önce dediğim gibi, her geçen gün yükselerek devam ediyor yoluna.5 kuruş 10 kuruş farketmez.. artıyor ama hergün..bir noktada yukarı patlayacak inş.. yani elimizde patlamayacak inş dostum

4. Bu noor capital kim arkadas, onun alimindan sonra tahta hareketlendi

5.  Alıntı Originally Posted by define Yazıyı Oku
    Forumda bir paylaşım olunca telefonuma uyarı geliyor, önemli bir gelişme/bilgi vs midir diye baktığımda karşılaşılan durum gibi mesela. Acizane fikrimi söyledim, tabi ki istediğinizi yapabilirsiniz sn. Ömerfaruk bey.

Sayin define arada espriler, kufurler vs. de olsunhayat tekduze olmasin, burada hepimiz dayanisma icindeyiz yeri geldiginde sohbet ortamida oluyor ne kadar guzel iste .. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by define Yazıyı Oku
    Forumda bir paylaşım olunca telefonuma uyarı geliyor, önemli bir gelişme/bilgi vs midir diye baktığımda karşılaşılan durum gibi mesela. Acizane fikrimi söyledim, tabi ki istediğinizi yapabilirsiniz sn. Ömerfaruk bey.

anlıyorum sizi sayın define, zaman zaman benimde başka forumlarda aynı duyguyu yaşadığım oluyor ama yapılabilecek bişey yok ne yazık ki insanların duygu hallerini bilemiyorsunuz işte..mesela stresliyseniz eğer, çok kötü terste kalmışsanız genelde çekilmez oluyor bu tür muhabbetler..bir ümit arıyorsunuz..acaba bir gelişmemi var diyorsunuz..umarım sizin böyle bir durumunuz yoktur?

7. Anlıyorum değerli arkadaşlar, nasıl isterseniz. Ben de çok kısada teknik olarak 4,88 i bekliyorum diyerek bir paylaşımda bulunayım. Saygılarımla

8. 479 direnc gecilirse onu acik

Sayfa 313/735 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •