Tamamen psikolojik savaş bu başka bir şey değil.Firma karda satışlar iyi...Birileri insanların direncini kırıp kağıttan uzaklaştırmaya çalışıyor...Eninde sonunda gene yükselecek ...YTD....Dayanabilen mecbur dayanacak....Herkese kolay gelsin...
Tamamen psikolojik savaş bu başka bir şey değil.Firma karda satışlar iyi...Birileri insanların direncini kırıp kağıttan uzaklaştırmaya çalışıyor...Eninde sonunda gene yükselecek ...YTD....Dayanabilen mecbur dayanacak....Herkese kolay gelsin...
en sonunda şirkete bir şekilde ulaştım. şirket batıyor mu? v.s v.s. diye sordum gelen cevap;
Öncelikle yatırımcımız olarak gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz.
Borsadaki hisse fiyatları, tamamen bizim kontrolümüz dışında oluşan, iniş ve çıkışlarına müdahale
edemediğimiz bir alandır ve maalesef tüm hisse fiyatlarında bazı dalgalanmalar olabilmektedir.
Şirketimiz hisselerinde oluşan hareket ile ilgili, bilgimiz dahilinde, kamuya açıklanmamış herhangi
bir husus bulunmamaktadır.
Siz değerli yatırımcılarımızın her zaman kazanması ve zarar görmemesini temenni ederiz.
İyi çalışmalar,
Nur Baykal
İthalat Ve Resmi İşler Müdürü Ömerli Mah. Ömerli Sok. No:208 10200 Bandırma Balıkesir / Türkiye
T:+90 (266) 733 86 00-1197 M: +90 (536) 585 48 28 F: +90 (850) 200 10 50
nur.baykal@banvit.com www.banvit.com
Serdar Yildirim <serdar.yildirim@banvit.com>
pek yakında 1 hisse = 1 tavuk.
Piyasa Değeri(USD)
378.217.424
Piyasa Değeri(TL)
1.520.358.401
Özsermaye(TL)*
613.657.476
Sermaye(TL)
100.023.579
Net Kar(TL)
254.098.379
Dönem:
** 2017-12
basit bir hesapla 10 f/k ile 25 TL yapar
İş yatırım ile yatırım finansman herhalde bedava hisse aldı, sata sata bitiremediler, ne teknik kaldı ne temel adamlar her fiyattan satıyor.
Hergün gıdım gıdım düşürdüler. 28 den 15 e kadar geldiğine göre ilk çağrı fiyatına kadar bile indirecekler gibi geliyor. Para da gitti güven de bitti...
Yer İmleri