Sayfa 208/1023 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    2008 de Çin in ne hale düştüğünü biraz olsun araştırın... Adam fabrika kapanmış köyüne dönmek için trende 1 ay sonrasına yer buluyordu......

2008 de FED ECB a euro karşılıı dolar göndermese avrupada banka falan kalmayacaktı....... Dolarlar ABD ye dönmeye başladında işler karışıyor

ABD rusya ile 2 kez ciddi ilgilendi , Birisi Afganistan da adamların gömülmesini sağladı, sonra da CCCP dağıttılar( ha birde Hitlerin elinden CCCP yi kurtardılar üstüne alman teknolojisini de onlara hediye ettiler ) .........

Para kazanmak zor onun alım gücününü korumak daha zordur......Finansal okur yazarlık var ise değişik enstrümanlara yatırım yapar veya trade ederek fakirleşmemeye çalışırsınız.............Burada doları güzel trade eden de var yatırım yapıp faizini alan da (benim gibi)
    Güzel yorum..bırakalım 2008'i, 2016'nın başıydı sanırım..FED o sene 3-4 faiz artışım var dediğinde ÇİN yamulmaya başlamıştı..yumuşak açıklamalarıyla ipten yine Yellen almıştı Çin'i..

Muhtemeldir ki Trump'da ÇİN'in içinde bulunduğu bu durumu kullanıyor..ÇİN'de balon/balonlar büyük..

2. Bu arada ZikCoin yine çakılmış. Kafayı kaldıramıyor. Erkin Şahinöz yakında dünya parası demedim siz yanlış anladınız diyecek. İyi kitledi sahtekar.

https://coinmarketcap.com

En çokta havalı civalı konuşup aslında işin özünde bir halttan anlamayanlara ifrit oluyorum.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Almanya ve Hollanda firmaları üretim tabanlı o kadar fazla CARİ FAZLA veriyorlar ki! ABD gibi hikaye değil. Gerçek üretim. Gerçek CARİ FAZLA.

ABD nin bir bulut balonu vardı. O da Facebook skandalı ile patladı. Bulut Mulut kalmadı. Çanak çömlek patladı.

Hisse alacaksan Ali Baba hissesi al. Dünya ticaretinin lideri olacak.
    Cari fazlayı daha çok kimin parasıyla veriyorlar..bir düşün, global olarak ama..

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu arada ZikCoin yine çakılmış.
    Zikcoin nedir? Linkte arattım ama bulamıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    Zikcoin nedir? Linkte arattım ama bulamıyorum.
    Üçün biri demek istedi herhalde.

Kah::kah::kah..

Milleti hep terse yatırıp duruyor bu günlerde.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. .......

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Cari fazlayı daha çok kimin parasıyla veriyorlar..bir düşün, global olarak ama..

7. Arkamdan iş çeviriyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi yönetimine yönelik eleştirilerini Ak Parti nin son MYK toplantısında da sürdürdü. Erdoğan, Yurtdışına gitmeden önce faizlerle ilgili bir toplantı yaptık. Düşürülmesinden bahsettik. Sonra ben yurt dışındayken, Merkez Bankası faiz artırdı. Bir de tek adamlık derler, bu nasıl tek adamlıksa, karar alıyoruz uygulamıyorlar. Benim arkamdan iş çevirdiler dedi.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...orlar-40794705

Şimdi bu haberi 2 açıdan değerlendirmek istiyorum...
    Bana göre
    1)Siyasal İslam ın iktidarda kalmak için her yol/yalan mübahtır dediğinin
    2)Hürriyet gazetesi ve/veya Doğan Medyanın vıcık vıcık yağlama/bayağılık kokan haberlere tam gaz verdiğinin haberidir...

saygılar/başarılar

Dip Not1:Kabalığım için sizlerden özür diliyorum ama daha iyi nasıl anlatılır bilmiyorum Bırakın Reise karşı faiz arttırmayı ,Reis ,TCMB Murat Çetinkaya ya büyük abdestini 1 yıl tuvalete yapmayacaksın dese ,1 yıl altına pisler M.Ç
    Dip Not2:Kamu görevlisinin güya emre itaatsizlik yapmasının tartışılacağı yer AK Parti MYK mıdır ondan da emin değilim.Parti devletinemi ilerliyoruz/geriliyoruz?
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Eğer sanal platformlar olmasa bunları tenkit edecek alaya alacak, geçmişte yaptıklarını, dediklerini ortaya dökecek bir olanak da kalmayacak.

Onun için bir şeyleri bahane edip kapatmak istiyorlar bu platformları.

Bunun telaffuz edildiği de duyduk...

Batıdan koptukça, AB mudanası falan kalmayınca, ilk iş facebook, twitter vs kapatmak olmalı.

O zaman işte sessiz uslu bir toplum olacağız...

Kuzu kuzu evlerde dedikodu, şikayet vs idare edeceğiz...
    Suriyede iç savaş çıkmadan önce yıllarca işler öyle oluyordu, herkes kendi arasında fiskos yapıyordu.

Sayfa 208/1023 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •