Sayfa 173/882 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    baldayı ortak senin hisseden orta vade beklentin ne...
    sayın trader baldayıya hep aynı seyi soruyorsun ama cevap yok o şu anda coşkuyla meşkul. Halk bankta iyiyiz degilmi?

2.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    sayın trader baldayıya hep aynı seyi soruyorsun ama cevap yok o şu anda coşkuyla meşkul. Halk bankta iyiyiz degilmi?

verdim cevabımı şuan seanstayım akşam daha detaylı düşüncelerimi yazarım

3.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    ortak halkbank tam dipten aldım ama sonra mahkeme vs. düşündüm ucuz olduğunu bile bile sattım...orada net bir durum yok hala...önümü rahat görebilmeliyim...3 kat potansiyel var halkbank ta ama ne zaman...mahkeme riskini göze almak istemedim sattım...artık bu işte zaman olayınında önemli olduğunu anladım....

4. hasan abi bir kez daha seni tebrik ediyorum halbank tercihinle yine yanılmadın..

Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    hasan abi bir kez daha seni tebrik ediyorum halbank tercihinle yine yanılmadın..
    teşekkürler hakan

6. bu arada bugün kalan cemtaşlarımı verdim 2.32 den berkosan aldım

7. halkbank bence hala ceza ile karşılaşma riski taşıyor...eski genel müdür ile ilgili haber kullanılıyor bence somut bir durum yok riskli şu ortamda...daha gider mi gidebilir algı ile alakalı....çok ucuzlamıştı risk alınabilirdi...bu saatten sonra alınabilir mi 9 tl ile 10 tl farketmiyor normal olması gereken fiyatlar 25-30 tl halkabnk için ama zamanı mı bence hala değil...11,5-12 tl arası şimdilik nefesi kesilebilir...ytd

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak halkbank tam dipten aldım ama sonra mahkeme vs. düşündüm ucuz olduğunu bile bile sattım...orada net bir durum yok hala...önümü rahat görebilmeliyim...3 kat potansiyel var halkbank ta ama ne zaman...mahkeme riskini göze almak istemedim sattım...artık bu işte zaman olayınında önemli olduğunu anladım....
    Ben satmanıza çok üzüldüm ,orada yazanlar boş kafalı insanlardı yatırımcının moralini bozmaktan başka birşey yapmıyorlardı. ben sana özelden bir hisse yazayım bir düşün.

Sayfa 173/882 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •