Sayfa 88/221 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 1767 madde; 697 - 704 arası.

Konu: NIBAS - Niğbaş Niğde Beton

1. Buradaki yorumları günlük takip ediyorum başka sitelerden daha güvenilir buluyorum bu kâğıtta 4_5 yıldır olan herkes bende dahil Rızanın her hareketini öğrendik Rıza 2 yakmadan kağıdı düşürmez.. Ama Rıza ömür torpüsüdür hem ağlatır hem güldürür ama sevincin hep kursağında kalır😁 Sabrınızı varsa acil ihtiyacınız yoksa bekleyin derim.. ama kendinize bir sınır koyun mesela 1.90 olsun satacam gibi ben 1.60 seviyelerinden sattım içerde hala hisse senedim var birde insanların moralini bozacak panik yaptıracak yorumlardan uzak durun çünkü yorumlardan etkileniyoruz..

2.  Alıntı Originally Posted by DRJIVAGO Yazıyı Oku
    Maşallah, bundan sonraki öngörünüzü merakla ve heyecanla bekliyoruz
    Bundan sonraki ongòrüp bu hissenn 1.49

3. 1.49 1.48 1.47 bu rakamlara inecegi dun mal satmslar 1.66 ustunden

4.  Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Bundan sonraki ongòrüp bu hissenn 1.49
    Dün saat 12 de sorulan soruya sus pus ol bugün az düşüş başlayınca soruya cevap ver. Benim öngörüm ise siz tamamen sallamasyon yorum yapıyorsunuz.Ya tutarsa hesabı tutmazsa yine sus pus ama tutarsa ben demiştim.

5.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Dün saat 12 de sorulan soruya sus pus ol bugün az düşüş başlayınca soruya cevap ver. Benim öngörüm ise siz tamamen sallamasyon yorum yapıyorsunuz.Ya tutarsa hesabı tutmazsa yine sus pus ama tutarsa ben demiştim.
    Gòremedm kardes yeni baktm öyleyse sana soruyorm neden düsyor belliki bugün kotu kapatp yarn 1.50 altni gostereceklrr zaten dertleri mal satmak bunu goremyosnz aynisini cemasta yaptlar millet kan aglyor

6.  Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Gòremedm kardes yeni baktm öyleyse sana soruyorm neden düsyor belliki bugün kotu kapatp yarn 1.50 altni gostereceklrr zaten dertleri mal satmak bunu goremyosnz aynisini cemasta yaptlar millet kan aglyor
    Acaba üzerinden kaç sayfa atladı göremedin. Zaten toplam 3 yorum var. Siz bu yorumu yaptınız hisse 1.60 lardan 1.76 leri dolandı geldi. Dünkü yorumunuz boş çıktı yani. Mal satmayı akşam gördüğünüz dağılıma göre söylüyorsunuz o halde dünkü yoruma cevap yazmamanız evet yanıldım diyerek bugün yeni bir yorum yapmanız daha doğru olanıydı bence.Ayrıca burada neden yüzde yüz yükseliyor sorusuna kimse cevap veremiyorsa neden düştüğüne de tam cevap vereceğini sanmıyorum. Aynısı Çemaş tada oldu diyorsunuz. Çemaşta bunun gibi ileri geri yaparak hisseyi neredeyse 4 katı götürdüler.Eğer Çemaşla kıyaslarsan bunun daha yolu var bana göre ama ne kadar doğru olur orasını bilemem.Senin Çemaşla kıyasına istinaden yazıyorum bunu.

7. Bir haftadır bir türlü yazamadım, önce şunu söyleyim, söylediklerimle yatırım yapmayın, bilsem ben zengin olurdum, benim senaryom şu, 11 nisan yasağı kalkıncaya kadar, dar bantta hareket eder, sonrasında aşağı veya yukarı yönlü çok agresif haraketler olacak benim öngörüm ise yukarı yönlü olcağı şeklinde, 3 lirayı göreceği kanaatibdeyim, son üç ayda ara sıra çok büyük hacim yapmasına rağmen fiyatta fazla yükseliş olmamıştı ben bunu hisselerin büyüklerin elinde el değiştirdiğine yorumladım, hatta genek kurulun toplanamaması 19 nisana ertelenmesi de şirket ile ilgli çok önemli bir kararın çıkacağına işaret, çok uç tahmin ama şirket el değiştirecek bile olabilir, böyle bir senaryo da fiyatı nerelere gider bilinmez ama benim öngörüm en az 3 lira diyorum, sağlıcakla, bana pek inanmayın, hayalciyimdir.

8.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Acaba üzerinden kaç sayfa atladı göremedin. Zaten toplam 3 yorum var. Siz bu yorumu yaptınız hisse 1.60 lardan 1.76 leri dolandı geldi. Dünkü yorumunuz boş çıktı yani. Mal satmayı akşam gördüğünüz dağılıma göre söylüyorsunuz o halde dünkü yoruma cevap yazmamanız evet yanıldım diyerek bugün yeni bir yorum yapmanız daha doğru olanıydı bence.Ayrıca burada neden yüzde yüz yükseliyor sorusuna kimse cevap veremiyorsa neden düştüğüne de tam cevap vereceğini sanmıyorum. Aynısı Çemaş tada oldu diyorsunuz. Çemaşta bunun gibi ileri geri yaparak hisseyi neredeyse 4 katı götürdüler.Eğer Çemaşla kıyaslarsan bunun daha yolu var bana göre ama ne kadar doğru olur orasını bilemem.Senin Çemaşla kıyasına istinaden yazıyorum bunu.
    Ama ayni seyler olacak diye bir kaide yok sonucta basnda riza var sadece adam olücü bunu biloyosnz cemasta oynanan oyunlara bi bakn

Sayfa 88/221 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •