Sayfa 120/844 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 953 - 960 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Ha o zaman ebediyen mışıl mışıl uyuruz işte

Alıntı Originally Posted by DNZL20 Yazıyı Oku
    Bu hisse için en büyük tehlike borsadan çıkma tehlikesi.Genel kurula katılacak arkadaşların genel kurul sırasında bu konuyu gündeme getirerek şirket yöneticilerinden net muğlak değil cevap alarak bunu toplantı tutanağına geçirtebilirlerse iyi olur.
    borsadan çıkmak o kadar kolaymı zannediyorsun ezbere yazıyorsun yuzde 98 e sahip olmaları gerekir
    ayrıca katılacaklara tavsiyede bulunuyorsunda kendiniz niye katılma çabası göstermiyorsunuz

3. Arkadaşlar elimde işbirin a gurubu hissesi bulunmaktatır 40 yıl önce alınmış isse 3000 kişiden bir kişide biziz işe yararmı kuruculardanız gecen gittim 33 payınız var dıyor olacak şey degil erkesi hemen hemen diskalifiye etmişler tabi bunun hakkında cok büyük bir dava açacagız khaksız kazanc devletimiz el atar bu hissede bilgisi olan yazsın lütfen yada bizimgibi magdur olan birleşelim

4.  Alıntı Originally Posted by dnzl20 Yazıyı Oku
    bu hisse için en büyük tehlike borsadan çıkma tehlikesi.genel kurula katılacak arkadaşların genel kurul sırasında bu konuyu gündeme getirerek şirket yöneticilerinden net muğlak değil cevap alarak bunu toplantı tutanağına geçirtebilirlerse iyi olur.
    arkadaşlar elimde işbirin a gurubu hissesi bulunmaktatır 40 yıl önce alınmış isse 3000 kişiden bir kişide biziz işe yararmı kuruculardanız gecen gittim 33 payınız var dıyor olacak şey degil erkesi hemen hemen diskalifiye etmişler tabi bunun hakkında cok büyük bir dava açacagız khaksız kazanc devletimiz el atar bu hissede bilgisi olan yazsın lütfen yada bizimgibi magdur olan birleşelim

5. Arkadaşlar elimde işbirin a gurubu hissesi bulunmaktatır 40 yıl önce alınmış isse 3000 kişiden bir kişide biziz işe yararmı kuruculardanız gecen gittim 33 payınız var dıyor olacak şey degil erkesi hemen hemen diskalifiye etmişler tabi bunun hakkında cok büyük bir dava açacagız khaksız kazanc devletimiz el atar bu hissede bilgisi olan yazsın lütfen yada bizimgibi magdur olan birleşelim

Alıntı Originally Posted by MAMAMİYA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar elimde işbirin a gurubu hissesi bulunmaktatır 40 yıl önce alınmış isse 3000 kişiden bir kişide biziz işe yararmı kuruculardanız gecen gittim 33 payınız var dıyor olacak şey degil erkesi hemen hemen diskalifiye etmişler tabi bunun hakkında cok büyük bir dava açacagız khaksız kazanc devletimiz el atar bu hissede bilgisi olan yazsın lütfen yada bizimgibi magdur olan birleşelim
    kardeş benimde amcam zamanında almış vefat etti.gittim 34 lot hissesi çıktı.bunlar zamanında bedelli ve bedelsizler yoluyla sermaye artırdı.bedelliye katılmadıysanız tabiki hisseniz komik kalmıştır.böyle şirketlerin en büyük olayları beddelli yaparak küçük hissedarların zarar etmeleridir.çoğuda mevzuatı bilmeyen yurtdışı çalışanlarıdır.
    kendinize aitse adınıza temettüde yatmıştır onları alın ve hissenizi kaydileştirin

Holdinge kayıtlı binlerce dönüm arsa - arazi - fabrika binası v.s var! Genel kurula mutlaka birleşip bir grup halinde gitmek gerek! Küçük ortakların yıllarca verilmeyen kar paylarını 1.25 lira gibi komik bir temettü ile bu senede geçiştirmeye çalışacaklar işin hukiki sürecini bilenler öncülüğünde bir girişim yapılmalı

https://egk.mkk.com.tr/egkweb/assets...-SAHIPLERI.pdf

Elektronik ortamda şirketlerin genel kuruluna katılım linki

Sayfa 120/844 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •