Faaliyet raporunda glokal dijital hizmetler pazarlama ticaret a.s ye ait görünüyor hurriyetemlak.com. Glokal in de yüzde 92 si hurriyete ait görünüyor.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faaliyet raporunda glokal dijital hizmetler pazarlama ticaret a.s ye ait görünüyor hurriyetemlak.com. Glokal in de yüzde 92 si hurriyete ait görünüyor.
Estağfurullah. Olay şimdi biraz daha karışık duruyor. Dohol hürriyet emlak dışında kalan yüzde 78 lik payını 155 milyon dolara satiyor. Peki bize ait olan kısmı için nasıl bir yol izlenecek. Yani yüzde 22 lik borsa kotundaki hisse paylarına ait olan glokal pazarlama payimiz nasıl ödenecek? Burayı bilemiyorum. Uzman arkadaşlar biliyorlarsa yazsa iyi olacak hepimiz adına. Forumu art niyetli arkadaşlar kirletecegine Ytd.
dgztenin dolasimdaki hisse adedi cok az. cagri fiyatini bildiklerini tahmin etmiyom. gerci bilselerde degisen bisi olmazdi cunku hisse 150~200 bin lotla tavan yaptirilabilecek durumda. hurgaz gibi borca batik degil bilancosu iyi ve temeli saglam...bu yuzden de satici yok.
yakin zamanda bossa da da benzeri bi surec olmus hisse aciklanan fiyatlarin cok uzerine cikmisti.bunda da olmamasi icin hicbir neden yok. ustelik daha 24 kurusluk temettu de odenmedi ve eli kulaginda.
Kipa'nın Migros'a satışı ile ilgili olarak,
10 Haziran 2016 tarihinde satışla ilgili özel durum açıklaması yapılmış
21 Haziran 2016 tarihinde Rekabet Kurumu’na başvuru yapıldığı açıklanmış
09 Şubat 2017 tarihinde Rekabet Kurumu izin vermiş
1 Mart 2017 de hisse devri gerçekleşmiş ve zorunlu hisse geri alımı açıklanmış
12 Haziran 2017 de çağrı fiyatı açıklanmış.
Hisse durumları farklı tabii fakat süreç çok uzun.
" Cümbür Cemaat dgzte alın ben de orda pozisyon aldım sığ tahta zaten yükselsin kar edeyim " cümlesini kurun kurtulun. Bu kadar yazıp işkence etmeyin kendinize
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri