Sayfa 17/36 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 287 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Uzun vadede büyük hayalleri olan acemi yatırımcı...

1. 01.04.2018 Portföy

Bu ay İşyat temettüsü ile 6,70 ten 147 adet Adana çimento alındı.

Portföy başlangıç tarihi : Ekim 2016

USD olarak hesaplamaya başlama tarihi : Temmuz 2017

Portföye yatırılan para 25.585 TL / 7.951 USD

Mevcut Portföy değeri 48.264TL / 12.203 USD

Kar/Zarar 22.679TL / 4.252 USD

Portföyde bulunan hisseler : Adana,Asels,Brisa,Froto,İşyat,Petkim, Tskb,Soda ve Lidfa

Temettü geliri ile alınan Adana çimento hisse sayısı 807 Adet ( hedef temettülerle 10.000 adet yapmak)

Herkese bol kazançlar dilerim.

2.  Alıntı Originally Posted by ASELİŞ Yazıyı Oku
    01.04.2018 Portföy

Bu ay İşyat temettüsü ile 6,70 ten 147 adet Adana çimento alındı.

Mevcut Portföy değeri 48.264TL / 12.203 USD

Kar/Zarar 22.679TL / 4.252 USD

Portföyde bulunan hisseler : Adana,Asels,Brisa,Froto,İşyat,Petkim, Tskb,Soda ve Lidfa

Temettü geliri ile alınan Adana çimento hisse sayısı 807 Adet ( hedef temettülerle 10.000 adet yapmak)

hayırlı ugurlu olsun kardeşim.işallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın.
    sadece bilgi amaçlı olsun diye portföyündeki hisselerin ortalamalarını yazabilirmisin bu 2 senede temettü sonrası ne kadar düşmüş nerelere gelmiş bizlerde görmüş oluruz.saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    hayırlı ugurlu olsun kardeşim.işallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın.
    sadece bilgi amaçlı olsun diye portföyündeki hisselerin ortalamalarını yazabilirmisin bu 2 senede temettü sonrası ne kadar düşmüş nerelere gelmiş bizlerde görmüş oluruz.saygılar
    Teşekkür ederim dostum yatırım hesabım da görünen maliyetleri yazayım:

Adana maliyet 4,86 gözüküyor fakat temettülerle aldığım için ben maliyeti sıfır olarak hesaplıyorum.
    Aselsan 9,39
    Brisa 6,38
    Ford 30,20
    İşyat 0,65
    Lidfa 4,50
    Petkim 3,48
    Soda 4,95
    Tskb 1,27

Maliyetler bu şekilde en çok kazanç Asels, ford ve Petkim’den olmuş %100 den fazla kazandırmış.

4. Uzun vadede Tahmınen en kısa 5 sene olmak kaydıyla 10 sene de olabilir her ay bir miktar alım yapmayı düşünüyorum bir nevi bes gibi ama geleceği olan bir şirket bana önrebilceginiz senet veya senetleri söylermisiniz tsklr.

5.  Alıntı Originally Posted by Trainmachinist Yazıyı Oku
    Uzun vadede Tahmınen en kısa 5 sene olmak kaydıyla 10 sene de olabilir her ay bir miktar alım yapmayı düşünüyorum bir nevi bes gibi ama geleceği olan bir şirket bana önrebilceginiz senet veya senetleri söylermisiniz tsklr.
    Merhabalar hisse tavsiyesinde bulunmak spk kurallarına göre suçtur.Alım satım kararlarınızı kendi hür iradenizle yapmalısınız, piyasada yatırımcı dostu bir çok şirket var bunların içinden uzun vadede iyi olacağına inandığınız şirketlerden portföy yapabilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by ASELİŞ Yazıyı Oku
    Merhabalar hisse tavsiyesinde bulunmak spk kurallarına göre suçtur.Alım satım kararlarınızı kendi hür iradenizle yapmalısınız, piyasada yatırımcı dostu bir çok şirket var bunların içinden uzun vadede iyi olacağına inandığınız şirketlerden portföy yapabilirsiniz.
    Merhabalar, sayfanizi uzun zamandir izliyorum ilk kez yaziyorum. Hisse adi soylemek suc olabilir ancak herkes elindeki hisseyi soylerse en azindan kaliteli hisseler ortya cikabilir belki. Ben mesela karel ve sasa tasiyorum. Uzun bis surede tasimayi dusunuyorum. Her at bir miktar alim yapiyorum. Ama acaba baska hisse de portfoye katsam mi diye dusunmuyor degilim. Saygilar

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by vigamox Yazıyı Oku
    Merhabalar, sayfanizi uzun zamandir izliyorum ilk kez yaziyorum. Hisse adi soylemek suc olabilir ancak herkes elindeki hisseyi soylerse en azindan kaliteli hisseler ortya cikabilir belki. Ben mesela karel ve sasa tasiyorum. Uzun bis surede tasimayi dusunuyorum. Her at bir miktar alim yapiyorum. Ama acaba baska hisse de portfoye katsam mi diye dusunmuyor degilim. Saygilar

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim elimde bulunan hisseler belli zaten bana göre portföyde farklı sektörlerden en az 5 en fazla on adet hisse olmalı zaten bu seçimi yapmak fazlada zor olmasa gerek Oyak,Koç,Sabancı ve işbankası iştirakleri bu konuda yardımcı olacaktır.

8. 01.05.2018 Portföy

Bu ay Ford temettüsü ile 27 adet daha Adana hissesi alındı.

Mevcut Portföy değeri 44.342 TL / 10.889 USD

Kar/Zarar 18.757 TL / 2.938 USD

Portföyde bulunan hisseler : Adana,Asels,Brisa,Froto,İşyat,Petkim, Tskb,Soda

Temettü geliri ile alınan Adana çimento hisse sayısı 834 Adet ( hedef temettülerle 10.000 adet yapmak)

Sayfa 17/36 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •