Arama sonucu : 7713 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ve özellikle şunu da vurgulamak gerekiyor ki; burada kimin haklı kimin haksız olduğu önemli değil. Önemli olan ky nin menfaatine olandır. Yani şimdi ben birisi ile tartıştım ve yaptığım şey ky ye zarar veriyor ise ben o kişi ile olan tartışmamı gurur meselesi yapmam. Ky çıkarına geri adım atmam gerekiyor. varsın diğer arkadaşım haklı çıksın ve gerekirse özür dahi dilenir. Yeter ki tüm kapılar ky çıkarına işleyecek şekilde açılsın. İşte İsmail Düzün beni kovması olayı. Yahu bunun ne önemi var ki? Adamın duruşu belli tüm mücadelesini yatırımcı için veriyor şimdi beni kovdu diye ona sosyal platformlarda illa üstünlük sağlayacak yorum polemiğine mi girmem lazım yoksa ky menfaatine geri adım mı atmalıyım. Ve Cinali meselesi de işte böyle bir durum. Dedim ya Santai kendisine direkt kefil olmuş Bu nedenle Cinali ile hani sosyal platformda birileri yorumlarımızı okuyor da ben ondan aşağı kalamam gibi bir düşünceden dolayı restleşmem. Kefili Santaidir. Ve santainin dürüşü da gayet açık bellidir. Kişinin yaptığı yorum kendisinin aynasıdır. Kendisini tanımam bilmem whatshap grubundamıdır değilmidir hiç bilgim yoktur. Kendisinin forumlardaki yorumları onun aynası olmuştur. Şahsi kanaatimce gerçek bir yatırımcı ky tarafındadır.
    Son düzenleme : hasson34; 08-04-2018 saat: 16:20. Sebep: ilave

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •