Arama sonucu : 6189 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Yok o son yazdığıyla zaten tarafını belli etti.Vatan haini olmasını değiştirmez.
    İster Evet desin ister Hayır. ama bu arkadaş Vatan Hainidir.
    kendisini tanimiyoruz ama daha akli basinda ,yazdiklarini dusunmesi gereken biri.

2.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    kendisini tanimiyoruz ama daha akli basinda ,yazdiklarini dusunmesi gereken biri.
    Fetöcü ,Darbeci ağzıyla konuşanların onlardan hiç bir farkı yok.
    Gidiyorlar daha düne kadar islama,Ülkeme,Milletime Devletime
    küfür edenlerin hakaret edenlerle onların söylemlerini paylaşıyorlar.

Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Fetöcü ,Darbeci ağzıyla konuşanların onlardan hiç bir farkı yok.
    Gidiyorlar daha düne kadar islama,Ülkeme,Milletime Devletime
    küfür edenlerin hakaret edenlerle onların söylemlerini paylaşıyorlar.
    haklisin malesef hukumete erdogana karsi olanlar kendilerini yanlis konumlandiriyor.dedigin goruntu ortaya cikiyor.bunlara dikkat etmek gerekir.bizim de daha dikkatli olmamiz lazim hain derken .ortak paydamizi unutmadan yazi yazmaliyiz.referandumun sebebi belli.bu referandum ulkeye fayda getirir mu goturur mu bunu konusmak yerine yasadigimiz olaylar darbe vs.bizi farkli yonlendiriyor.

Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    haklisin malesef hukumete erdogana karsi olanlar kendilerini yanlis konumlandiriyor.dedigin goruntu ortaya cikiyor.bunlara dikkat etmek gerekir.bizim de daha dikkatli olmamiz lazim hain derken .ortak paydamizi unutmadan yazi yazmaliyiz.referandumun sebebi belli.bu referandum ulkeye fayda getirir mu goturur mu bunu konusmak yerine yasadigimiz olaylar darbe vs.bizi farkli yonlendiriyor.

işte bu,konuşulması gereken,ben getirmez dediğim için hayır diyorum,siz getiri diye evet diyorsunuz,konun özü bu,benim hayır demem beni nasıl vatan haini yapar bunu sorgulamanız lazım,velev ki sizin amcanız veya çok yakınınız hayır dediği zaman vatan haini mi olur,bir de böyle bakınız....

Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    beni tanısan zaten aklımın başım da olduğunu görürsün, kim bilir belki de burada yazamadıklarımızı da söyler,belki de senin de fikrini değiştirebiliriz,ah bir tanısan....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    neyse iyi geceler
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •